Ege Postası
Geri

İzmir ilini Bülbüller Mahallesi Muhtarı temsil edecek

21 Mart 2016 tarihlerinde İstanbul'da düzenlenecek Ormancılık Günü programına, İzmir ilini temsilen Bülbüller Mahallesi Muhtarı Süleyman Çoban katılacak.
İzmir ilini Bülbüller Mahallesi Muhtarı temsil edecek
Haberler / Yerel Yönetimler
18 Mart 2016 Cuma 10:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutuğlu, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun katılacağı organizasyona her ilden bir muhtar katılacak. İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde yapılacak programa İzmir ilini temsilen Ödemiş Bülbüller Mahallesi Muhtarı Süleyman Çoban davet edildi.
 
Davetin, Ödemiş için büyük bir gurur olduğunu belirten Belediye Başkanı A.Mahmut Badem; “İzmir ilini temsilen ilçemizden Bülbüller Mahallesi Muhtarımız Süleyman Çoban katılacak olmasından mutluluk duyuyoruz. Bizler her zaman vatandaşlarımızın gelirini arttırmak için yanlarında olmaya çalışıyoruz. Geçtiğimiz yıl da Bakanlığımız tarafından organize edilen zeytin fidanı delicelerine aşılama programı Bülbüller Mahallesinde yapılmıştı. 40 ailemize geçim kaynağı olarak katkı sağlanmıştı” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası