Ege Postası
Geri

İzmir' in parlayan yıldızı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Buca Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Süne, ‘Buca’nın sorunlarını çözüm yollarını çok iyi biliyorum. Göreve geldiğimizde Bucamızı kalkındırmak ve de İzmir’in parlayan yıldızı yapmak için belediyeyi sendikaların, derneklerin, sivil toplum örgütlerinin, öğrenci birliklerinin ve muhtarlarında aralarında olduğu bütün paydaşlarla birlikte yönetmeyi hedefliyoruz’ dedi
İzmir' in parlayan yıldızı
Haberler / Yerel Politika
21 Kasım 2013 Perşembe 11:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-Hedefimizden Vazgeçmeyeceğiz
CHP Buca Belediye Başkan aday adayı Mehmet Süne, alan çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Mahallelere gerçekleştirdiği ziyaretlerde vatandaşlarla esnafın sıkıntılarını dinleyerek sorunların çözümüne dair projelerini paylaşan Süne’nin bu seferki durağı Murathan, Şirinkapı, Laleli ve Karanfil Mahallesi oldu. Mahallelere gerçekleştirdiği ziyaretlerde vatandaşlarla ve esnafla bir araya gelen Süne, ‘Altyapısıyla, üst yapısıyla, çevresiyle, doğasıyla, yeşil alanlarıyla,, spor alanlarıyla, yaşam alanlarıyla, kültürel ve sosyal yaşam alanlarıyla değişen değiştikçe gelişen bir Buca hedefliyoruz. Göreve geldiğimizde gerçekleştireceğimiz dönüşüm projelerimizle Bucamız İzmir’in parlayan yıldızı olacak. Hedefimizden asla vazgeçmeyeceğiz’ dedi.

Bucamız Hizmette İlkler Kenti Olacak
Ziyaret ettiği esnaftan ve vatandaşlardan gelen şikayetlerle, görüş önerilerini not alan Süne, göreve geldiklerinde sıkıntıları en kısa zamanda çözecekleri sözünü verdi. Sorunların kalıcı çözümü için Buca ilçesinde yerel yönetimde yeni dinamikleri harekete geçirmeye ve uygulamaya koymaya ihtiyaç olduğuna dikkat çeken CHP Buca Belediye Başkanı Aday Adayı Mehmet Süne, ‘Partili yol arkadaşlarımla Buca’da yeni bir dinamizmi yaratmak için yola çıktık. İdealimiz Buca ilçesini sendikaların, derneklerin, sivil toplum örgütlerinin, öğrenci birliklerinin ve muhtarlarında aralarında olduğu bütün paydaşlarla birlikte yönetmektir. Hazırladığımız projelerle ve birlikten doğacak güçle Buca'yı bambaşka bir çehreye büründürerek, herkesi imrendirecek bir kent haline getireceğiz. Projelerimizle vatandaşlarımız, esnafımız, köylümüz, kadınlarımız, gençlerimiz, yaşlılarımız, engelli dostlarımız rahat bir nefes alacak. Gerçekleştireceğimiz projeler ile hizmette ve belediyecilik anlamında, Bucamız Türkiye'de belki de Avrupa'da ve dünyada ilkler kenti olacaktır’ ifadelerini kullandı.

Buca’yı AKP’ye Kaptırmayacağız
Partisindeki aday adaylığı yarışı hakkında görüşlerini de açıklayan Süne, ‘Biz Buca’yı AKP’ye kaptırmama kararlılığıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Buca’yı AKP’ye kaptırmama kararlılığımızla birlikte hizmetin ve projelerin koşulduğu bir yarış olması düşüncesiyle hareket ediyoruz. Bu yarışın sonunda da partim tarafından aday gösterileceğime ve yapılacak seçimlerde de halkımızın desteğiyle Atatürk’ün çağdaşlaşma idealini ve devrimlerini benimsemiş biri olarak açık ara seçimi kazanıp ipi göğüsleyeceğime inancım tamdır" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası