Ege Postası
Geri

İzmir kulüpleri transfer döneminde neler yapıyo? İşte son gelişmeler!

Yeni sezon hazırlıklarını Erzurum'da sürdüren Göztepe, transferde bir bomba daha patlamak üzere. Karşıyaka'da Brezilyalı Nobre'nin transferi olumsuz sonuçlandı. Mali sorunlar sebebiyle futbolcularına para ödeyemeyen Bucaspor'da kaçan kaçana. Transfer harekatını santrfor alarak kapatmayı hedefleyen Altınordu, sürpriz bir hamle gerçekleştirdi. İzmir kulüpleri transfer döneminde neler yapıyor'
İzmir kulüpleri transfer döneminde neler yapıyo? İşte son gelişmeler!
Haberler / Spor
4 Temmuz 2015 Cumartesi 16:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Benjamin Fuchs, Jean Jacques Gosso, Barış Başdaş, Özgür İleri ve Gökhan Değirmenci gibi Süper Lig patentli isimleri renklerine bağlayan sarı kırmızılılar, en son Kayseri Erciyesspor'da oynayan Portekizli forvet Edinho'nun peşine düştü. 

"GÖZTEPE'DEN EDİNHO BOMBASI" HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ...

Parasal konularda anlaşmaya varılan 35 yaşındaki yıldız santrfor, yönetim 2 senelik sözleşme konusunda çekimser kalınca İsveçre 2'nci Ligi'nde mücadele eden FC Wil 1900 takımına imza attı.

"KAF-KAF O OYUNCUYLA ANLAŞAMADI" HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ...

Osmanlıspor'dan Umut Nayir ve Yıldıray Koçal'ı listesine alan Altınordu, Kayserisporlu orta saha Anıl Taşdemir için de girişimlere başladı. 

"ANIL TAŞDEMİR ALTINORDU YOLUNDA" HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ...

Sarı lacivertlilerde kulübü Futbol Federasyonu'na şikayet ederek serbest kalan Erkan, sözleşmelerini tek taraflı fesheden Emrecan ve Melih'in ardından santrfor Çağrı da ipleri kopardı.

"BUCASPOR'DA KAÇAN KAÇANA" HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ...


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası