Ege Postası
Geri

İzmir metrosunda bakım engeli!

İzmir Metrosu’nun Hatay durağından sonraki Fahrettin Altay’a kadar olan Göztepe ve Poligon istasyonları ‘teknik arıza’ nedeniyle devre dışı kaldı. Sorun, tren hattı üzerinde bulunan bakım aracının arıza yapmasından kaynaklandı. İzmirliler zor anlar yaşadı!
İzmir metrosunda bakım engeli!
Haberler / İzmir
20 Mart 2015 Cuma 10:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR Metrosu'nda bu sabah Fahrettin Altay İstasyonu ile Hatay İstasyonu arasında, hat bakım aracının arıza yapması nedeniyle 2.5 saat sefer yapılamadı. 
Metro Evka-3 ile Hatay istasyonu arasında sefer yaptı. Yolcuların bir kısmı Hatay İstasyonu'na bir kısmı da Üçkuyular Aktarma İstasyonu'ndan otobüslerle Konak yönüne ulaşabildi. Bakım aracının çıkarılmasından sonra seferler 08.30 sularında başlayabildi.
Metro'da akşam son seferden sonra hat üzerinde bakım yapan araç, Fahrettin Altay İstasyonu-Hatay İstasyonu arasında arıza yaptı. Vagon hat üzerinden çıkarılamadığı için saat 06.00'da başlayan seferlerde aksamalar oldu. Bornova yönünden gelen trenler Hatay İstasyonu'nda yolcularını indirmek zorunda kaldı. Fahrettin Altay İstasyonu'na ise yolcu alınmadı. Yolcular Hatay İstasyonu'na yönlendirildi.  

Metrodaki teknik arıza bu güzergahı kullanan İzmirlilere zor anlar yaşattı. İzmirliler işlerine gelebilmek için otobüsleri kullanmak zorunda kaldı. Otobüs duraklarında yaşanan yoğunluk nedeniyle vatandaşlar işlerine gitmekte sıkıntı yaşadı.
İzmir Metrosu yetkilileri bakım aracının hat üzerinden çıkartılmasından sonra seferlerin başladığını açıkladı. Seferler 08.30 sıralarında sonra normala döndü. 
İzmir Büyükşehir Belediyesi  konu hakkında şu açıklamayı yaptı: “Sabah saatlerinden itibaren yaşanan arıza ekiplerin çalışması sonrasında giderilmiştir. Büyükşehir Belediyesi yetkilileri sorunun tren hattı üzerinde bulunan bakım aracının arıza yapmasından kaynaklanmıştır. Bakım aracının hat üzerinden çekilmesi sonrası tren seferleri normale dönmüştür. “

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası