Ege Postası
Geri

İzmir’i sağanak vurdu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarısının ardından saat 18.00 sıralarından itibaren İzmir'de gök gürültülü sağanak başladı. Sağanak, özellikle Konak ve Bayraklı gibi kent merkezindeki ilçelerde etkili oldu. Kentte bazı cadde ve sokaklar suyla dolarken, araç sürücüleri ve yayalar zor anlar yaşadı.
İzmir’i sağanak vurdu
Haberler / İzmir
12 Temmuz 2024 Cuma 20:03
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İzmir'de aralıklarla gök gürültülü sağanak etkili oldu. Özellikle Konak ve Bayraklı gibi kent merkezlerinde yoğun şekilde hissedilen yağış, cadde ve sokaklarda su birikintilerine neden oldu. Vatandaşlar, ani bastıran yağmur nedeniyle zor anlar yaşadı.

BİRÇOK BÖLGE SU ALTI KALDI

İzmir’de saat 18.00 sıralarında etkili olan yağış, birçok bölgede su baskınlarına neden oldu. Özellikle Konak ve Bayraklı’da bazı ev ve iş yerleri sular altında kalırken, itfaiye ekipleri vatandaşların yardımına koştu. Cadde ve sokaklarda oluşan su birikintileri nedeniyle ulaşım da aksadı.

ULAŞIMDA AĞIRLIKLI OLARAK SORUN YAŞANDI

İzmir’de başlayan gök gürültülü sağanak, ulaşımda da aksamalara neden oldu. Özellikle Konak ve Bayraklı’da sürücüler, ani bastıran yağmur ve su birikintileri nedeniyle ilerlemekte güçlük çekerken, bazı araçlar yolların kenarında mahsur kaldı. Belediye ekipleri, ulaşımın normale dönmesi için çalışmalarına devam ediyor.

AĞAÇLAR DEVRİLDİ, ARAÇLAR GİDEMEDİ

Gök gürültülü sağanağın dışında rüzgar da etkili oldu. Bayraklı'nın Turan Mahallesi'nde Rüzgar nedeniyle bazı ağaçlar devrildi, sürücüler yolda ilerlemekte güçlük yaşadı. Bir motosikletçinin aracını tutamayıp yere devirdiği de görüldü. (DHA)

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI İNCELEMELERDE BULUNDU

Öte yandan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, yağışların en çok düştüğü Bayraklı’ya giderek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başkan Tugay’a Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, İZSU Genel Müdürü Gürkan Erdoğan, İtfaiye Dairesi Başkanı İsmail Derse ve mahalle muhtarları eşlik etti.

Başkan Tugay, ilk olarak Bayraklı Sevgi Yolu’ndaki esnafı, daha sonra da evi zarar gören vatandaşları ziyaret etti. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası