Ege Postası
Geri

“İzmir’in 3 T’si önemli, Tarım, Turizm ve Teknoloji”

İzmir Tarım fuarını gezen Milletvekili Rifat Sait, çocukların süt içmelerini teşvik etmek gerek diyerek fuardaki bir çocukla karşılıklı süt içti.
“İzmir’in 3 T’si önemli, Tarım, Turizm ve Teknoloji”
Haberler / Yerel Politika
25 Eylül 2012 Salı 11:34
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İzmir Tarım fuarı son gününde Milletvekili Rifat Sait’i ağırladı. Tarım fuarını eşi Sevilay Sait ile gezen Rifat Sait, burada sektör temsilcileri ile görüşmeler yaptı. Tarım üreticilerinin büyük ilgisi ile karşılaşan Sait, bu ilgiden oldukça memnun kaldığı görüldü.

İzmir Tarım Fuarında Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği standını ziyaret eden Rifat Sait, başkan Mehmet Çelikkaleli ile sohbet etti. Burada bulunan birlik üyelerine seslenen Sait, “İzmir 3 T ile övünecek, Turizm, Tarım ve Teknoloji, İzmir hem turizm hem de tarım kenti, her ikisinde de teknolojiyi kullanıp sektörleri hedeflerine ulaştıracağız, dedi. Çocuklarımıza süt içmeyi özendirmeliyiz diyen Sait, Stantta süt ikramını geri çevirmedi ve küçük bir hayranıyla birlikte karşılıklı süt içti. Kendisini izleyenlere küçük arkadaşımızla kadeh kaldırdık, aslan değil inek sütü içiyoruz, diyerek şaka yaptı.

Rifat Sait, tarım fuarındaki stantları tek tek gezerek bilgi aldı. Sait, fuarın başarılı geçmesinden dolayı memnuniyetini dile getirdi.  

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası