Ege Postası
Geri

İzmir’in MHP’si var

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Necat Karataş, “İzmirli vatanperverlerin hassasiyeti, mücadelesi ve direnişi MHP’de mana bulmuştur” dedi. İzmirlilerin 30 Mart günü sandıkta gerekli yanıtı vereceğini kaydeden Karataş, “İzmirli hemşehrilerimiz ne milli değerlerimizle çatışanlara ne de bölücülüğe prim verenlere oy verir. İzmir’in Milliyetçi Hareket Partisi var. Partimizin ilkeleriyle aynı noktada buluşan bir İzmir’le karşı karşıyayız. 30Mart bu buluşmanın bayram günü olacak” diye konuştu.
İzmir’in MHP’si var
Haberler / Yerel Politika
15 Ocak 2014 Çarşamba 14:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Son günlerde yapılan seçim çalışmalarına değinen Karataş, yaptığı yazılı açıklamada İzmir ‘deki kamuoyunun hassasiyetlerine vurgu yaptı. MHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Taşer ve ilçe belediye başkan adaylarının her gittikleri yerde yoğun ilgi ve sevgiyle karşılaştığını ifade etti. MHP’nin düzenlediği bayrak mitingi ile İzmirlilerle buluştuklarını bildiren Karataş, “Çarşıda, pazarda, teşkilat toplantılarımızda, ziyaretlerimizde ve diğer tüm çalışmalarımızda sayın Murat Taşer’e ve ilçe başkan adaylarımıza gösterilen teveccüh azmimizi artırdı. Bundan böyle İzmir’in MHP’si, MHP’nin İzmir’i var” şeklinde konuştu.

Kocaoğlu ve CHP Baydemir’den oy istesin

Eleştiri oklarını CHP ve AKP’ye yönelten Karataş sözlerini şöyle sürdürdü; “İzmir’i çantada keklik gören CHP, şimdi sandık tokadıyla karşı karşıyadır. Habur rezaletinde CHP’nin rolünü unutmayan hemşehrilerimiz, PKK’lı teröristlere “gerilla ve arkadaşlarımız” diye hitap eden CHP’li milletvekillerini ve İzmir’in iradesini ‘barış’ adı altında yıkım ve çözülme projesine destek veren Aziz Kocaoğlu’nu unutmayacaktır. Bu zihniyet daha da ileri giderek hemşehrilerimize “yalaka” diyebilme cüretini de göstermiştir.Maskesi düşen bu siyasi anlayış yerel seçimlerde karşılığını alacaktır. İzmirli hemşehrilerimizden oy alabilme hesabı suya düşen Kocaoğlu,zihniyeti oy hesaplarını bölücülüğe destek verenler üzerine yapmalı, onlardan oy istemelidir.”

İzmir’e ne verdiler

İzmir’in 10 yılını ‘kaybedilmiş seneler’ olarak nitelendiren Karataş, “ İzmir’i küçülten, İzmir’in büyüdüğünü göremeyen, İzmir’in ufkunu karartan ve önünü tıkayan Aziz Kocaoğlu anlayışı, çatışmadan ve çağdışılıktan başka bu güzel şehre hiçbir şey verememiştir. 10 yıldır kendi kadrosunu bile oluşturamayan vehizmet anlayışını derme çatma usullerle sürdürmeye çalışan Kocaoğlu yaklaşımı artık son bulmak üzeredir.

AKP ve Yıldırım’ın İzmir’le bağı yok

AKP’nin Büyükşehir belediye başkan adayı Binali Yıldırım’ı ve AKP’ni de sert bir dille eleştiren Karataş, “Tepeden inme, jakoben bir anlayışla aday yapılan Yıldırım’la İzmir’in hiçbir ortak noktası bulunmamaktadır. Nasıl ki 211 seçimlerinde partisinin kontenjanından İzmir’de yer bulduysa yine bu usulle İzmir adayı yapılmıştır. Süslü projelerle hemşehrilerimizin idraklerine ipotek koymak isteyen bu anlayış şunu bilmelidir ki Türkiye’yi 36 etnik parçaya ayıran AKP fikriyatıyla İzmirliler arasında uçurumlar vardır. İzmir Andımıza, Devletimizin özel ismi olan Türkiye Cumhuriyeti’ne ve milli değerlerine sahip çıkan asil bir şehirdir. İzmir ile hiçbir ortak noktası olmayan bu siyasi yapı yine 30 Mart’ta sandığa gömülecektir.” Açıklamasını şöyle tamamladı;

MHP’nin Üretken Belediyecilik anlayışı, artık yeter, söz İzmir’in sloganıyla İzmir sevda hareketine dönüşmüş, başta Büyükşehir belediye başkan adayımız Murat Taşer beyefendi olmak üzere tüm adaylarımızla zirveye çıkmıştır. İzmir’in her derdinin çözümü MHP’de ve adaylarımızdadır. Adaylarımızın projelerini bekleyen “Asil İzmirli” hemşehrilerimize buradan duyurmakla onur duyuyorum, İzmir’in ufkunu açacak projelerle, köylüsünden esnafına, işçisinden memuruna ve ticaret erbabına kadar tüm kardeşlerimize müjdeliyorum daha güzel bir İzmir’de, kazanan bir İzmir’de ve huzurlu bir İzmir’de buluşmamıza az kaldı.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası