Ege Postası
Geri

İzmirli kızlara bir ödül de İstanbul’dan

Boğaziçi Üniversitesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Boğaziçi Üniversitesi Spor Ödülleri sahiplerini buldu. 2013ün en iyi çıkış yapan takımı Konak Belediyesi Kadın futbol Takımı oldu.
İzmirli kızlara bir ödül de İstanbul’dan
Haberler / Yerel Yönetimler
24 Aralık 2013 Salı 10:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Geçmişi 1896 yılında “The Athletics Association”’a dayanan ve günümüze kadar birçok ilke imza atmış olan Türkiye’nin ilk öğrenci topluluğu Boğaziçi Üniversitesi Spor Kurulu Konak Belediyesi Kadın Futbol takımını en iyi çıkış yapan takım olarak ödüllendirdi. Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüs’te Albert Long Hall’da gerçekleştirilen tören ile ödülü Konak Belediye Başkanı Dr.Hakan Tartan, Teknik direktör Hüseyin Tavur ile kaptan Didem teslim aldı. Bir aylık oylama sürecinin ardından Boğaziçi Üniversitesi öğrencilerinin sporun birçok alanında seçtikleri en iyiler belirlendi.
Konak Belediye Başkanı Dr.Hakan Tartan,” Toplumumuzda kadına şiddetin en yoğun şekilde yaşandığı dönemde kadının sporda başarı ile ayakta kalma mücadelesine verilen destek her zaman karşılığını buluyor. Kadınlar önleri açıldığı taktirde her konuda başarılı oluyorlar. Benim amacım başarı öyküsünü yazma sürecinde onlara kalem olmak, kağıt olmak, mürekkep olmaktır” dedi. Teknik Direktör Hüseyin Tavur ve kaptan Didem de Başkan Tartan’ın başarının mimar olduğunu belirterek,”Gelecek yıl şampiyonluk sözü verdik” diye konuştular. Boğaziçi Üniversitesi öğrencileri de Başkan Tartan’ı kutlayarak Türk kadının her dalda olduğu gibi sporda da öncü olduğunu belirttiler.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası