Ege Postası
Geri

İzmirli ünlü avukat ölümden döndü

İzmir Barosu Yönetim Kurulu Üyesi Avukat Mehmet Kozan, otomobiliyle giderken aniden önüne çıkan ata çarpmamak için direksiyonu kırınca, yoldan çıkıp ağaçlara çarptığı kazadan yara almadan kurtuldu.
İzmirli ünlü avukat ölümden döndü
Haberler / İzmir
19 Mayıs 2016 Perşembe 14:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kaza, dün saat 00.40 sıralarında Çiğli Sasalı yolu üzerinde meydana geldi. Yönetimindeki 16 UP 300 plakalı otomobille ilerleyen Mehmet Kozan, sağ taraftan aniden önüne çıkan başıboş bir ata çarpmamak için direksiyonu kırdı. Orta refüjü aşıp karşı şeride geçen otomobil, yolun kenarında bulunan üç ağaca çarparak durabildi. Kozan, otomobilin büyük hasar gördüğü kazadan, yaralanmadan kurtuldu.


Kaza anını anlatan Avukat Mehmet Kozan, "Önüme birden başıboş at çıktı. Son anda fark ettim. Çarpmamak için de direksiyonu kırdım. Biraz süratliydim. Ağaçlara çarparak durabildim. Üç ağaç devirip bu araçtan sağ çıkmak da sanırım bir şans. Umarım kimse bu durumu yaşamaz. Verilmiş sadakam varmış. Allah beni sevdiklerime bağışladı" dedi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası