Ege Postası
Geri

Jennifer Lopez, Berdimuhamedov'un doğum gününde konser verdi

Dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez Türkmenistan Devlet Başkanı Gurbanguli Berdimuhamedov'un doğum günü dolayısıyla düzenlenen konser programının sürpriz ismi oldu. Türkmenistan ilk defa dünyaca ünlü bir şarkıcıyı ağırlamaktan...
Jennifer Lopez, Berdimuhamedov'un doğum gününde konser verdi
Haberler / Dünya
30 Haziran 2013 Pazar 00:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez Türkmenistan Devlet Başkanı Gurbanguli Berdimuhamedov'un doğum günü dolayısıyla düzenlenen konser programının sürpriz ismi oldu. Türkmenistan ilk defa dünyaca ünlü bir şarkıcıyı ağırlamaktan büyük mutluluk duydu.

Lopez ve ekibi, Türkmenistan Cumhurbaşkanı Gurbanguli Berdimuhamedov’un doğum günü kutlamalarının kapanış töreninde sahne aldı. Türkmenistan'ın Hazar Denizi kıyısındaki Avaza turizm bölgesinde yapılan konser programında sahne alan ünlü yıldız, göz kamaştırdığı sahne şovlarıyla izleyenleri büyüledi. Konserde 3 şarkı söyleyen Lopez kendisine eşlik eden dansçılarıyla seyircileri coşturdu.

Bir kez kıyafet değiştiren Lopez, bir yandan dans ederken diğer yandan sevilen şarkılarını seslendirdi. Ünlü yıldızın, günler öncesinden hakkında konuşulmaya başlanan ve merakla beklenen performansı kalabalığın coşkusunu zirveye taşıdı. Müzik, dans ve sahne şovlarının damgasını vurduğu gecede Jennifer Lopez Türkmenistan'da bulunmaktan son derece mutlu olduğunu ve bu ülkede konser vermenin sevincini yaşadığını da gizlemedi.

Çok sayıda ünlü sanatçıların sahne aldığı konser programı havai fişek gösterisi ile son buldu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası