Ege Postası
Geri

KARGEM'de mutlu günler

Karşıyaka Belediyesi Gençlik Merkezi KARGEM’nin üniversite sınavında başarılı olan gençleri kahvaltıda Belediye Başkanı Cevat Durak ile bir araya geldi. “Hayallerimiz gerçek oldu” diyerek duygularını dile getiren başarılı gençleri kutlayan Başkan Durak, üniversite sınavında dereceye giren öğrenciler de diz üstü bilgisayar hediye etti.
KARGEM'de mutlu günler
Haberler / Yerel Yönetimler
13 Ağustos 2013 Salı 12:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- KARGEM’de geçtiğimiz yıl ücretsiz dershane hizmeti alıp, üniversite sınavını kazanan öğrencilere, Atakent’teki Ahmet Taner Kışlalı Parkı’nda bulunan Gondol Restoran’da kahvaltı veren Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, “Sizlerin başarısı hem bizi, hem de ailelerinizi gururlandırdı. Geleceğimiz sizlersiniz. Sizlere bir nebze katkımız olduysa bu bizi mutlu edecektir. Başarılarınızın hayat boyu sürmesini diliyorum“ dedi. Başkan Durak’a, “Denizyıldızları sizi çok seviyor” notu yazılı kalem hediye eden KARGEM’li gençler ise, “Bugüne kadar o kadar çok projeye imza attınız ki; bundan sonraki pek çok projenize de, bu kalemle imza atmanızı istiyoruz. Bizim hayallerimiz gerçek oldu. Bunu gerçekleştirmemize verdiğiniz destekten dolayı sizle teşekkür ediyoruz” diyerek duygularını dile getirdi.

Başkan Durak, Türkiye genelinde alanların da sıralamaya giren Ali Yaman, Bünyamin Nacan, Habibe Bülek ve Gamze Arar ile Aliye Ceylan’a da diz üstü bilgisayar hediye etti. Üniversite kazanan diğer öğrencilere de kitap ve Atatürk rozeti hediye edildi. 

KARGEM’in başarısında önemli bir yeri bulunan Müdür Hakkı Karadeniz de hayallerinin gerçek olduğunu belirterek, “Bu başarı Belediye Başkanımız Cevat Durak’ın katkıları ile oldu. Öğrenciler adına teşekkür ediyorum“ dedi.

KARGEM’de geçtiğimiz dönem eğitim alan 12. Sınıf öğrencisi 154 kişiden sadece 19’u tercih yapmasına rağmen herhangi bir okula yerleşemedi, 14’ü de tercihte bulunmadı. Üniversite sınavlarına giren diğer 121 öğrenci ise çeşitli okullara kayıt yaptırdı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası