Ege Postası
Geri

KMÜ'de yeni açılan bölümlere öğrenci alınacak

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi'nde (KMÜ) yeni açılan bazı bölümlere 2013-2014 eğitim-öğretim yılında öğrenci alınacağı bildirildi.    KMÜ Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen yaptığı yazılı açıklamada, Sosyal...
KMÜ'de yeni açılan bölümlere öğrenci alınacak
Haberler / Güncel
11 Haziran 2013 Salı 14:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi'nde (KMÜ) yeni açılan bazı bölümlere 2013-2014 eğitim-öğretim yılında öğrenci alınacağı bildirildi.

    KMÜ Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen yaptığı yazılı açıklamada, Sosyal Bilimler, Sağlık Hizmetleri ve Kazım Karabekir Meslek Yüksekokulları bünyesindeki programlara öğrenci alınmasına yönelik kararın, Yüksek Öğretim Kurulu'nun (YÖK), 18 Nisan 2013 tarihinde yaptığı toplantısında onaylandığını belirtti.

    KMÜ ailesine yeni öğrenciler gelecek olmasından mutluluk duyduğunu ifade eden Gökmen, şunları kaydetti: "Yeni açılan bölüm ve programları ile daha da büyüyen, güçlenen üniversitemiz, sıradan değil aranan üniversite olma özelliğini sürdürerek çalışmalarına devam edecektir. Alınan kararla Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu'nun Turizm ve Otel İşletmeciliği programına normal ve ikinci öğretim olmak üzere toplam 80, Kazım Karabekir Meslek Yüksekokulu'nun Tıbbi Tanıtım ve Pazarlama programına normal ve ikinci öğretim olmak üzere toplam 100, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu'nun ise Engelli Bakımı ve Rehabilitasyon ile Diyaliz programlarına normal ve ikinci öğretim olmak üzere toplam 80 öğrenci alınacak. Tüm programlarda öğrenciler isteğe bağlı hazırlık sınıfı okuyabilecek."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası