Ege Postası
Geri

Rektörden Taylandlı öğrenciye: Tayland’dan hiç öğrencimiz yok

Türkçe Olimpiyatları için Türkiye’ye gelen öğrencilerden bir grup, Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Tuncer’i ziyaret etti. Rektör Prof. Dr. Murat Tuncer, heyetteki Taylandlı öğrenciye, üniversite eğitimini Hacettepe’de...
Rektörden Taylandlı öğrenciye: Tayland’dan hiç öğrencimiz yok
Haberler / Güncel
11 Haziran 2013 Salı 13:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Türkçe Olimpiyatları için Türkiye’ye gelen öğrencilerden bir grup, Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Tuncer’i ziyaret etti.

Rektör Prof. Dr. Murat Tuncer, heyetteki Taylandlı öğrenciye, üniversite eğitimini Hacettepe’de almasını önerdi ve “Tayland’dan hiç öğrencimiz yok. Gelirsen ilk olacaksın. Bu da full burslu okuman anlamına gelir.” daveti yaptı. Taylandlı konuk, sevinçle karşıladığı davet üzerine, “Çok isterim” cevabını verdi.

Diğer öğrencilerle de sohbet eden Prof. Tuncer, konuklarının türkü ve şiirlerini dinledi. Üniversite eğitimleri için Hacettepe’yi düşünmelerini tavsiye eden Prof. Tuncer, üniversitenin özellikle tıp eğitiminde Türkiye’nin gözbebeği olduğunu ifade ederek, “39 Afrika ülkesinden öğrenci barındırıyoruz. Önümüzdeki yıllarda yabancı öğrenci sayımızı katlayarak artırmak istiyoruz.” dedi.

“Severek ayrılalım”, “Şimdi başka bahar” ve “Sakarya” şiirini seslendiren öğrencilere Prof. Tuncer, çeşitli hediyeler verdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası