Ege Postası
Geri

Miniklerin topladığı kapaklarla 3 engelli tekerlekli sandalyeye kavuştu

Eskişehir’de TOKİ Şehit Yalçın Baykuş İlkokulu 1. sınıf öğrencileri örnek bir davranışa imza attı. Öğrenciler, ‘50 engeli kaldırmak için bir kapak da senden’ kampanyası çerçevesinde öğretmenlerinin de desteğiyle 900 kilo mavi...
Miniklerin topladığı kapaklarla 3 engelli tekerlekli sandalyeye kavuştu
Haberler / Güncel
11 Haziran 2013 Salı 13:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Eskişehir’de TOKİ Şehit Yalçın Baykuş İlkokulu 1. sınıf öğrencileri örnek bir davranışa imza attı. Öğrenciler, ‘50 engeli kaldırmak için bir kapak da senden’ kampanyası çerçevesinde öğretmenlerinin de desteğiyle 900 kilo mavi kapak topladı. Toplanan kapaklar Sakatlar Derneği’ne teslim edildi. Öğrencilerin bu örnek davranışıyla 3 engelliye tekerlekli sandalye alındı. Sakatlar Derneği tarafından öğrencilerin yaptığı anlamlı katkıdan dolayı TOKİ Şehit Yalçın Baykuş İlkokulu Müdürlüğüne ‘Şükran belgesi’ verildi. Okul Müdürlüğü de kampanyaya destek veren öğrencilerin annelerine teşekkür belgesi takdim etti.

Okul Müdürü Rıdvan Vertop, '50 engeli kaldırmak için bir kapak da senden' sloganıyla gerçekleştirilen kampanya ile hem çevreye karşı duyarlılığın gelişmesine katkı sağlanacağını hem de engelli bireylere tekerlekli sandalye desteği sağlanmasının hedeflendiğini söyledi. Vertop, öğrencilerin katkılarıyla engellilerin önündeki engellerin kaldırılmasına katkıda bulunmak amacıyla başlattıkları kampanyanın ilgi görmesinin kendilerini memnun ettiğini kaydetti.

Türkiye Sakatlar Derneği Eskişehir Şubesi Başkanı Cafer Şen de kampanya çerçevesinde öğrencilerin 900 kilogram kapak toplayarak 3 engelli vatandaşa tekerlekli sandalyeye kavuşturduğunu belirtti. Şen, “Çorbada benim de tuzum bulunsun diyorsanız lütfen kapak toplayınız. Her sağlıklı insan bir engelli adayı." ifadesini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası