Ege Postası
Geri

Çağlayan: Türkiye’nin önünü kesmek için oynanan oyunlara karşı duracağız

Taksim Gezi Parkı olaylarını değerlendiren Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, "Güçlü ekonomi, büyük Türkiye idealini engellemeye çalışan her türlü teşebbüse, şaha kalkan Türkiye'nin önünü kesmek için oynanan ve oynanacak tüm oyunlara...
Çağlayan: Türkiye’nin önünü kesmek için oynanan oyunlara karşı duracağız
Haberler / Güncel
11 Haziran 2013 Salı 13:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Taksim Gezi Parkı olaylarını değerlendiren Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, "Güçlü ekonomi, büyük Türkiye idealini engellemeye çalışan her türlü teşebbüse, şaha kalkan Türkiye'nin önünü kesmek için oynanan ve oynanacak tüm oyunlara ülke olarak karşı duracağız." dedi.

Zafer Çağlayan, Milli Eğitim Bakanlığı, Ekonomi Bakanlığı ve Türkiye İhracatçılar Meclisi arasında Ekonomi Bakanlığı'nda gerçekleştirilen 'İnovasyon Atölyeleri Protokolü' imza töreni sonrası gazetecilerin sorularını cevapladı.

Gezi Parkı olaylarının hatırlatılması üzerine Çağlayan, şunları söyledi: "Türkiye olarak bir eşikteyiz. 10 yılda kişi başına geliri 3 bin 500 dolardan 10 bin 500 dolara çıkan ve performansı ile parmak ısırtan bu ekonominin şimdi daha yüksek düzeylere çıkması gerekiyor. 2023 hedeflerimize sıkıca tutunalım. Daha fazla çalışalım, üretelim, yatırım yapalım, ihracat yapalım ve daha fazla büyüyelim. Türkiye'nin büyümesinden rahatsızlık duyan yurt içindeki ve yurt dışındaki marjinal odakların ve faiz lobisinin oluşturduğu koalisyonun, halkımızın demokratik eylemlerini kendi çıkarları doğrultusunda ülke imajımızı, birliğimizi bozacak şekilde manüpüle etme hevesi kursağında kalacak. 'Güçlü Ekonomi, Büyük Türkiye' idealini engellemeye çalışan her türlü teşebbüse, şaha kalkan Türkiye'nin önünü kesmek için oynanan ve oynanacak tüm oyunlara ülke olarak karşı duracağız."


YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası