Ege Postası
Geri

KSK bu değil

YEŞİL-kırmızılıların teknik direktörü Yusuf Şimşek, Karşıyaka'nın ligdeki durumunu haketmediğini söyledi.
KSK bu değil
Haberler / Spor
5 Ocak 2014 Pazar 13:55
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İZMİR- SAİT Karafırtınalar'ın yerine Karşıyaka'da teknik direktörlük görevine getirilen Yusuf Şimşek iddialı açıklamalarda bulundu. İmzayı attıktan sonra akşam futbolcularla tanışıp ilk idmanını yaptıran Şimşek, Karşıyaka gibi büyük ve köklü bir camianın şu an bulunduğu yeri haketmediğini söyledi.Oyuncularıyla yaptığı kısa toplantının ardından ilk çalışmasını yaptıran 38 yaşındaki genç teknik adam, 'Biran önce bulunduğumuz yerden uzaklaşıp KSK'yi layık olduğu yere getirmek için çalışacağız' dedi.

KSK'Yİ ÇOK İSTEDİM
Karşıyaka'nın futbolcu ve teknik adam olarak çalışmak istediği 3 kulüpten birisi olduğunu söyleyen Şimşek, 'Hayalimdeki kulübe geldim. Futbolcularımdan yenilgi sözcüğünü lugatlarından çıkarmalarını istedim.Her maça 3 puan için çıkacağız. Yenemiyorsak yenilmeyeceğiz ama kaybetmeyeceğiz. İnanılmaz bir taraftar kitlemiz var. Bu desteği arkamıza alıp rakiplerimizin karşısına çıkacağız' dedi.

GAZA BASACAĞIZ
Daha önce çalıştığı Denizlispor'da üst üste 4 deplasman galibiyeti aldığı hatırlatılan Şimşek, 'Sadece deplasmanda değil, içeride dışarıda kazanacağız. İkinci yarıda gaza basıp üst üste kazanmak istiyoruz' diye konuştu. Şimşek'in yardımcılıklarını Alattin Gülerce, Kıvanç Bozkurt, Gökhan Kılavuz ve Şaban Özdeş yapacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası