Ege Postası
Geri

KSK'de gözler Akpınar'da!

TARİHİNİN en ağır borç yüküyle 2'nci Lig'e düşen Karşıyaka'da geçen hafta gündeme gelen kulübe yardım kampanyasının şartları belirginleşiyor. Stat davası düştü
KSK'de gözler Akpınar'da!
Haberler / Spor
28 Haziran 2016 Salı 09:16
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Yeşil kırmızılılar, 250 kişiden her ay 1000'er TL istemek yerine, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar önderliğinde bir kampanyayı hayata geçirip tek seferde maksimum yardımı toplamaya çalışacak.

Kampanyayla ilgili yapılan toplantıya Divan Kurulu Başkanı Cihan Büyükoral, Başkan Mutlu Altuğ, eski başkanlardan Özer Kırca, Fatih Diniz, Seyhan Evlioğlu, 1912 Karşıyaka Derneği Başkanı Ekber Göçer, divan üyelerinden Sebahattin Sakıpağa ve Tayfun Yelkenbiçer katıldı. Karşıyaka, toplanacak parayı transfer yasağının kalkmasına harcamayı planlıyor. 

STAT DAVASI DÜŞTÜ
Karşıyaka Yalı’ya Toplu Konut İdaresi’nin inşa edeceği 15 bin kişilik statla ilgili Yalçın Temizocak’ın açtığı dava sona erdi. Ankara 3. İdare Mahkemesi, Temizocak davadan feragat ettiği için davanın konusuz kaldığı gerekçesiyle davayı reddetti. Ankara 18. İdare Mahkemesi, Büyükşehir Belediyesi'nin aynı konuda açtığı dava üzerine ocak ayında stat ihalesini iptal etmişti. Mahkemenin kararıyla ilgili Danıştay'daki temyiz süreci sürüyor. 

Ankara 3'üncü İdare Mahkemesi, Yalçın Temizocak ve beraberindeki 30 kişinin, ihalenin iptaliyle ilgili olarak açtığı davayı, Temizocak davadan feragat ettiği, bu nedenle dava konusu kalmadığı için reddetti. Mahkeme geçen ay, Karşıyaka Belediyesi'nin açtığı iptal davasını, aynı konuda daha önce verilmiş bir mahkeme kararı olduğu için düşürmüştü. Stat için açılan davalardan ikisi ise sürüyor. 

Yeni stadın Ocak 2014'te yapılan ihalesinin iptali için Şehir Plancıları Odası'nın açtığı dava henüz karara bağlanmazken, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin açtığı davada ise Ankara 18'inci İdare Mahkemesi, ihalenin iptaline karar vermişti. Bu dava için Gençlik ve Spor Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi, Karşıyaka Kulübü ve ihaleyi alan firmanın Danıştay'a yaptığı itirazla ilgili temyiz süreci devam ediyor. Danıştay yürütmeyi durdurma kararı verirse şubat ayında duran inşaat devam edecek, aksi durumda yeniden ihale yapılacak.

ŞANPİYON KSK
Karşıyaka Belediyesi, alternatif spor branşlarına verdiği önemin meyvelerini toplamaya başladı. Belediyespor'un, Hentbol Küçük Erkekler Takımı, Türkiye Şampiyonu oldu. Başkan Akpınar "Genç sporcularımızı yürekten kutluyorum" dedi.

YENİLGİSİZ ŞAMPİYON
Alanya'da, 22- 27 Haziran tarihleri arasında yapılan Küçük Erkekler Hentbol Türkiye Şampiyonasına toplam 16 takım katıldı. Karşıyaka Belediyespor bünyesinde yaklaşık on ay önce kurulan Hentbol Takımı da turnuvadaki 6 maçın tamamını kazanarak, adını şampiyonluğa yazdırdı. Karşıyakalı hentbolcular, final maçında Zonguldak Kozlu Belediyespor'u 32-24 geride bıraktı.

"GÖZLERİNDEN ÖPÜYORUM"
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar "Alternatif spor branşlarına önem veriyor, 7'den 70'e herkesin spor yapmasına imkan tanıyoruz. Daha önce okçulukta, tekvandoda ve hatta rallide şampiyonluklar yaşadık. Bu kez hentbolcularımız yüzümüzü güldürdü. Genç kardeşlerimin gözlerinden öpüyorum" dedi.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası