Ege Postası
Geri

Kaçarken attıkları poşetten esrar çıktı

AYDIN’da polis tarafından şüphe üzerine durdurulan motosikletten inip koşarak kaçan 24 yaşındaki M.D. ile aynı yaştaki arkadaşı Ö.K., kovalamacanın ardından kıskıvrak yakalandı. İki şüphelinin kaçarken yere attıkları poşetten 56 gram esrar çıktı.
Kaçarken attıkları poşetten esrar çıktı
Haberler / Ege
14 Mart 2013 Perşembe 13:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Aydın - Olay, Güzelhisar Mahallesi 14 Sokak’ta dün saat 15.00 sıralarında meydana geldi. Uygulama yapan polis ekibi, M.D. yönetimindeki 09 UM 983 plakalı motosikleti şüphe üzerine durdurdu. M.D. ve arkasında oturan arkadaşı Ö.K., motosikleti bırakıp kaçmaya başladı. Yapılan anons üzerine bölgeye motosikletli yunus ekipleri sevk edildi. Dar sokaklarda yaklaşık 5 dakika süren kovalamaca sonucu Ö.K., Albay Şefik Caddesi’nde yakalandı. Ö.K.’nın kaçarken bir evin bahçesine attığı poşetten de 56 gram esrar çıktı. Polis, aynı caddede bir apartmana girerek saklanmaya çalışan M.D.’yi de bir süre sonra yakaladı. İki şüphelinin işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası