Ege Postası
Geri

Terkedilen bebek devlet korumasında

MANİSA'nın Salihli İlçesi'nde bir çöp konteynerinin yanına bırakılan ve donmak üzereyken son anda bulunan yeni doğmuş kız bebek, Manisa Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Çok sayıda ailenin, bebeği evlatlık almak için hastaneyi aradığı öğrenildi.
Terkedilen bebek devlet korumasında
Haberler / Ege
13 Mart 2013 Çarşamba 21:13
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
MANİSA-  Salihli İlçesi'nde huzurevi yakınındaki çöp konteynerinin yanına bırakılan ve donmak üzereyken Salihli Devlet Hastanesi'nde görevli özel güvenlik görevlisi Saffet Ergün tarafından bulunan kız bebek, devlet koruması altına alındı. Salihli Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Gökhan Gürsoy, "Bebeğin Yeni Doğan Yoğun Bakım Ünitesi'nde gerekli tedavisi yapıldı ve sağlığına kavuştu. Bugün Manisa'dan gelen ekip, bebeği Manisa Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne götürmek üzere bizden teslim aldı. Minik yavrunun olayı basında geniş yer bulunca çok sayıda aile çocuğa sahip çıkmak için Devlet Hastanesi'ni aradı. Salihli halkı adeta minik yavruya sahip çıkmak için seferber oldu. Biz de hastanemizi arayan vatandaşlarımıza prosedürün bu şekilde olmadığını ifade ederek teşekkür ettik" dedi.

POLİSİN ÇALIŞMASI SÜRÜYOR

Salihli İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkilileri ise bebeği ölüme terk eden kişi ya da kişilerin bulunması için çalışmalarını sürdürüyor. Polis, bebeğin bırakıldığı bölgeye yakın yerde yalnızca bir güvenlik kamerası bulunduğunu, bu kameraya ait görüntülerin incelendiğini ancak bebeği bırakan kişi ya da kişilerin görüntülerde yer almadığını belirtti. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası