Ege Postası
Geri

Kadına dair her şey bu eğitimde

Gaziemir Belediyesi, Kent Konseyi Kadın Meclisi ve Kadının İnsan Hakları-Yeni Çözümler Derneği birlikteliğiyle ‘Kadının insan hakları eğitim programı’ eğitimi düzenleniyor. Her hafta Salı günü verilen 16 haftalık eğitimi veren Hale Kolay, “Kadına dair her şeyi ele alıyoruz” diyor.
Kadına dair her şey bu eğitimde
Haberler / Yerel Yönetimler
6 Kasım 2014 Perşembe 10:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Gaziemir Belediyesi, Kent Konseyi Kadın Meclisi ve Kadının İnsan Hakları-Yeni Çözümler Derneği birlikteliğiyle, dernek tarafından geliştirilen ‘Kadının insan hakları eğitim programı’(KİHEP) isimli eğitim çalışması Gaziemir’de düzenleniyor. Salı günleri olmak üzere haftanın bir günü Hale Kolay tarafından verilen eğitimler 16 hafta sürecek.

Gaziemir Belediyesi’nin seminer salonunda düzenlenen eğitimlerde kadının insan hakları, anayasal ve medeni haklar, kadına karşı şiddet ve aile içi şiddet, şiddete karşı stratejiler, kadının ekonomik hakları, iletişim, toplumsal cinsiyete duyarlı çocuk eğitimi ve çocuk hakları, kadın ve cinsellik, doğurganlık hakları, kadın ve siyaset, feminizm ve kadın hareketi, kadın örgütlenmesi gibi konu başlıklarını ele alacaklarını ifade eden eğitmen Hale Kolay, “Kadına dair her şeyi bu eğitim programında ele alacağız” diyor.

Gaziemirli kadınların yoğun ilgi gösterdiği eğitim programı bilgi aktarımının yanı sıra, grup çalışmaları ve deneyim paylaşımlarını da içeriyor. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen eğitimler katılımcıların günlük hayattan örnekler vermesiyle daha da renkleniyor. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası