Ege Postası
Geri

Kafkas: Altın değerinde üç puan aldık

Spor Toto Süper Lig’in 30. haftası son karşılaşmasında Trabzonspor deplasmanda Eskişehirspor’u 1-0 yendi. Trabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, güçlü bir takıma karşı iyi oynadıklarını ifade ederek, “Çok iyi bir takıma karşı...
Kafkas: Altın değerinde üç puan aldık
Haberler / Spor
22 Nisan 2013 Pazartesi 22:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Spor Toto Süper Lig’in 30. haftası son karşılaşmasında Trabzonspor deplasmanda Eskişehirspor’u 1-0 yendi. Trabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, güçlü bir takıma karşı iyi oynadıklarını ifade ederek, “Çok iyi bir takıma karşı alınmış altın değerinde bir üç puan aldık. Eskişehirspor’u yendiğimiz için mutluyuz. Önümüzdeki Gençlerbirliği maçını da kazanıp yukarılara doğru çıkmak istiyoruz.”dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında oynanan Eskişehirspor – Trabzonspor mücadelesinde Trabzonspor 5. dakikada Adrian’ın frkikten attığı golle 1-0 kazandı. Bu skorla Trabzonspor puanını 40’a çıkartırken, Eskişehirspor 39 puanda kaldı.

Karşılaşma sonrasında değerlendirmede bulunan Trabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, 3 puanı kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi. “Çok iyi bir takıma karşı alınmış altın değerinde bir üç puan aldık.” diyen Kafkas, kalan maçları da kazanıp yola devam etmelerini istediklerini ifade etti. Kafkas şöyle dedi: “Özellikle taktiksel anlamda Dede ve Veysel’in çıkışlarını kontrol altına alma istedik ve bunu da başardık. Hızlı hücum yaptık ve oyunu kontrol altına aldık. Eskişehirspor’u yendiğimiz için mutluyuz. Önümüzdeki Gençlerbirliği maçını da kazanıp yukarılara doğru çıkmak istiyoruz.”

Trabzonsporlu futbolcu Adrian ise, çok önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi. Mustafa Yumlu ise takım halinde oynadıkları karşılaşmada 3 puan aldıkları için mutlu olduklarını ifade etti. Futbolcular galibiyeti iki yıl önce Eskişehirspor – Trabzon karşılaşmanda kalp krizi geçiren taraftara armağan etti.

YANAL: FUTBOL ADINA HERŞEYİ YAPTIK

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ersun Yanal ise, karşılaşmada futbol adına her şeyi yaptıklarını söyledi. Yanal, “Bugün biz sadece sonucu sahada alamadık. Oyunun belirli bölümlerinde oyunu kurtarmak adına girişimlerde bunduk. Bazı kanat organizasyonunu kullanan oyunculardan yoksunduk. Zaman zaman pozisyonlar oldu ama değerlendiremedik. Rakibimizin oynadığı oyuna karşılık yakaladığımız pozisyonları gole çeviremedik. Oyuncuların belirli bölümdeki çabası bana göre yeterliydi. Onlar her şeyi denediler.” ifadelerini kullandı.

Eskişehirsporlu futbolcusu Necati Ateş ise son haftalarda şans faktörünün yanında olmadığına değindi. “İkinci yarı baskılı oynadık. Maalesef olmadı. Futbol içerisinde bunlar var. Tekrardan bir bütün olursak tekrar ayağa kalkarız.” diyen Yanal, hiçbir futbolcu sahadan yenilgiyle ayrılmak istemediğini söyledi. Özgür Çek de çok erken bir gol yediklerini ve son haftalarda çok pozisyona girdiklerini ancak sonuca varamadıklarını kaydetti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası