Ege Postası
Geri

Kağıt toplayıcısı gibi davranıp 300 bin lira çaldılar!

Adana'da hurda ve kağıt toplayıcısı gibi davranan iki kişinin 4 ayda 20 ev ve bir işyerinden 300 bin liranın üzerinde para ve ziynet eşyası çaldıkları ortaya çıktı. Polisin uzun takip sonucu yakalanan iki şüpheli, 'nitelikli hırsızlık'...
Kağıt toplayıcısı gibi davranıp 300 bin lira çaldılar!
Haberler / Güncel
27 Nisan 2013 Cumartesi 08:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Adana'da hurda ve kağıt toplayıcısı gibi davranan iki kişinin 4 ayda 20 ev ve bir işyerinden 300 bin liranın üzerinde para ve ziynet eşyası çaldıkları ortaya çıktı. Polisin uzun takip sonucu yakalanan iki şüpheli, 'nitelikli hırsızlık' suçlamasıyla adli mercilere sevkedildi.

Asayiş Şubesi Hırsızlık Bürosu ekipleri, hırsızlık olaylarının yaşandığı merkez Seyhan ilçesi Reşatbey ve Kurtuluş mahallelerinde çalışma başlattı. Polis, uzun süren çalışma sonucu hırsızlık şüphelilerinin atık kağıt toplayıcısı kılığına giren Cumali Kaya ile Ali Kaya olduğunu belirledi. Tespit ettikleri yerlere kağıt arabası ile giden şüphelilerin burada arabayı bırakıp hırsızlık yaptıkları öğrenildi. Evlerin şebeke demirlerini söküp kırdıkları, kimi zaman tırmandıkları evlerin kapı göbeklerini patlattıkları tespit edilen hırsızlık şüphelilerinin toplam 23 ayrı olaya karıştıkları ileri sürülüyor. İki şahsın bu şekilde vatandaşların 300 bin liranın üzerinde para ve ziynet eşyalarını çalıdığı belirtiliyor.

Polis, hırsızlık şüphelisi Cumali Kaya ile Ali Kaya'yı merkez Seyhan ilçesi Sarıhamzalı Mahallesi'nde yakaladı. Bu kişilere ait olduğu belirtilen 1 adet demir kesme makasına el konulurken, üst aramalarında ise 1 çift eldiven bulundu. Bu arada, bir inşaattan çaldıkları demir kesme makası da sahibine teslim edildi.

Gözaltına alınan Cumali Kaya'nın poliste 21, Ali Kaya'nın ise 2 hırsızlık olayından kaydının olduğu öğrenildi. Emniyet Müdürlüğü'nde ifadeleri alınan iki şüpheli, 'nitelikli hırsızlık' suçlamasıyla adli mercilere sevkedildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası