Ege Postası
Geri

Kalkan'a sevgi seli

Yerel seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Adayı Necip Kalkan Peker Mahallesi'nde seçim bürosu açılışına katıldı. Coşkulu kalabalığa seslenen Kalkan, “Sizin bu heyecanınız kaplumbağayı tavşana çevirir” dedi.
Kalkan'a sevgi seli
Haberler / Yerel Politika
9 Mart 2014 Pazar 11:17
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Peker Mahallesi'nde gerçekleşen Seçim Bürosu açılışında konuşan AK Parti Karabağalar Belediye Başkan Adayı Necip Kalkan, tüm gün ilçede kurulan semt pazarlarını gezdiğini, insanların hizmete ve AK Parti Belediyeciliği'ne hasret kaldığını belirtti. Kalabalığın coşkusunun teşkilatı ile berlikte çalışan AK Partililere heyecan verdiğini vurgulayan Kalkan, “Sizden gelen bu heyecan kaplumbağayı tavşan haline getirir. Bizde sizleri layık olduğunuz şehircilik ile buluşturmak için koşturuyoruz. Bugüne kadar vatandaşlara hep sordum Karabağlar'da yaşamaktan memnun musunuz diye. Hep cevapları hayır oldu. Bu hayır kelimesinin çözümü İzmir'de Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Binali Yıldırım, Karabağlar'da Necip Kalkan” diye konuştu.

KADINLAR GÜNÜNÜ UNUTMADI
Kalkan, Karabağlar'da 30 Mart yerel seçimlerinin ardından üreten kadınlar olacağını belirtti. Açılışa katılan kadınlara beyaz ve kırmızı güller dağıtan Kalkan, şunlar söyledi, "Dünya'nın denge organı olan tüm kadınlarımızın 8 Mart Kadınlar Günü'nü kutluyorum. Kadınlar bizim baş tacımız. Evinden eşinin duasını almadan çıkan adamın işi doğru gitmez. Ben kendi eşimin duasını almadan evden çıkmaya korkuyorum. İnanın siz kadınlar olmadan bir şey yapmamımız mümkün değil. Karabağlar'da önce kadınlara ihtiyacımız var.Bu dünyanın hakikatıdır."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası