Ege Postası
Geri

Karabağ, Çamlıhemşin ziyaretinde

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Rize Çamlıhemşin Belediye Başkanı İdris Lütfü Melek'in davetlisi olarak Çamlıhemşin'e gitti.
Karabağ, Çamlıhemşin ziyaretinde
Haberler / Yerel Yönetimler
30 Kasım 2013 Cumartesi 10:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 RİZE-Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, eşi Bahriye Karabağ ve beraberindeki Bayraklı heyeti Çamlıhemşin Belediye Başkanı Melek, eşi Deniz Melek ve CHP ilçe başkanı Yaşar Çalık tarafından karşılandı. Geçtiğimiz günlerde ilçede kullanılmak üzere hibe edilen çöp kamyonu protokolünün de gerçekleştirildiği gezide Karabağ, eşi Bahriye Karabağ ve Bayraklı'da yaşayan Karadenizliler tarihi, doğası ve kültürüyle ünlü kentin turistik yerlerini de gezdi.

Bayraklı'da yaşayan Karadenizlilerin ev sahipliğinde Rize'nin Çamlıhemşin ilçesine giden Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ ve eşi Bahriye Karabağ, doğa harikası ilçenin tarihi ve turistik yerlerini gezdi. Geçen hafta hibe edilen çöp kamyonunun protokolü gerçekleştirildi. Bayraklı Belediyesi ile Çamlıhemşin Belediyesi'nin kardeş olduklarını belirten başkan Karabağ, birlik beraberlik ve dayanışmanın bu tür ziyaretlerle artacağını, kuvvetleneceğini kaydetti. Bu kapsamda Çamlıhemşin Belediyesi'ni ziyaret eden Karabağ, burada Çamlıhemşin Belediye Başkanı Melek ile sohbet edip, fikir alışverişinde bulunarak, araç teslimini gerçekleştirdi. Daha sonra Bayraklı'da yaşayan Karadenizliler ile Ayder yaylası ve fırtına vadisine giden Karabağ, turistik yerleri de gezerek, Ardeşen, Pazar ve Fındıklı ilçe ziyaretleri de gerçekleştirdi.



YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası