Ege Postası
Geri

Karabağ, “Gereken dersi sandıkta vereceğim ”

CHP genel merkezi tarafından aday gösterilmesinin ardından 30 Mart'taki yerel seçim hazırlıklarını sürdüren Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ 75‘inci Yıl ve Alparslan mahallerinde esnafı ziyaret etti, seçim bürolarının açılışını yaptı. Eşi Bahriye Karabağ, CHP ilçe başkanı Cemalettin Alper ve partililerin de eşlik ettiği etkinlikte başkan Karabağ, yoğun sevgi gösterileriyle karşılandı.
Karabağ, “Gereken dersi sandıkta vereceğim ”
Haberler / Yerel Politika
22 Şubat 2014 Cumartesi 13:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ ve yüzlerce partili bayraklar ve marşlar eşliğinde gerçekleştirilen seçim çalışmalarına 75’nci Yıl ve Alparslan Mahallelerinden başladı. Gittiği yerlerde vatandaşların büyük sevgi gösterileriyle karşılaşan başkan Karabağ, gördüğü ilgi karşısında memnun oldu. 5 yıl boyunca ilçenin dört bir yanına kazandırılan Kültür merkezleri, spor tesisleri, parklar, sağlık evleri, başta olmak üzere eğitimden, sanata, sosyal faaliyetlerden spora kadar bir çok alanda hizmeti Bayraklılılara sunan başkan Karabağ, kendisinin gecekondu semtinden gelen ve bütün o gecekondu semtlerinin sorunlarının en iyi bilen biri olduğu belirterek, "Beş yıldır yollardayız. Rakiplerimiz beş yıl geriden geliyor. AKP tabanından da pek çok kimse bizim hizmetlerimizi biliyor. Bunun için burada halk sizi sevmiyorsa ne söyleseniz boş. 2009’da paralı müteahhitlere gereken dersi verdiniz. Bu yıl da aynı dersi vereceksiniz. Bir belediye başkanı adayı maaşının yüz katını seçim için harcıyorsa demek ki amaç belli. Sonuç olarak ben gecekondu semtlerinin başkanı olarak onlara gereken dersi vereceğim sandıkta" dedi. Başkan Karabağ, Alpaslan Mahallesinde vatandaşların büyük sevgi gösterisi ile esnafları tek tek ziyaret etti.Yol üzerinde bulunan AKP seçim bürosuna da giden Başkan Karabağ, büyük alkış alarak, vatandaşların gönlünde taht kurdu.Yüzlerce partili ve çok sayıdaki mahalleli ile esnaf başkan Karabağ'ın arkasında olduklarını belirterek, desteklerinin süreceğini ve Bayraklı'ya halkçı Başkan Hasan Karabağ'ın yakışacağını bir kez daha yinelediler.



Seçim bürolarını açtı

Başkan Hasan Karabağ daha sonra kesilen kurban ve edilen dualarla 75' inci yıl ve Alparslan Mahallesi Seçim Bürolarını açtı. Şehit Ümit Boz Sosyal Tesislerinde de vatandaşlarla bir araya gelen Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, burada yaptığı konuşmada seçim bürolarının açılışını ve vatandaşların gösterdiği ilgiyi değerlendirdi. Karabağ, “Bugün burada bize gösterilen sevgi bu bölgede belediye hizmetlerinin tam olarak yapıldığını gösteriyor ve bunun yanı sıra aramızda büyük bir sevgi bağının olduğunu ortaya koydu. Hiç kimse zorla sizi alkışlamaz, zorla elini sıkmaz. Eğer aranızda bir gönül bağı oluşmuşsa ve pek tabii belediye olarak iyi hizmet verdiyseniz işte ortaya bu sevgi seli çıkar. Sizlere desteklerinizden dolayı teşekkür edeiyorum" diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası