Ege Postası
Geri

Karabağ mesaiye hızlı başladı

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Pazartesi mesaisine hızlı başladı.
Karabağ mesaiye hızlı başladı
Haberler / Yerel Yönetimler
17 Aralık 2013 Salı 09:49
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Başkan Karabağ sabahın erken saatlerinde ilk olarak Nafiz Gürman Mahallesi Kapalı Pazaryeri’ne gitti. Hazırlıkları neredeyse tamamlanan pazaryeri projesinde pazarcıların yer alacakları bölgelerin çizimlerine başlanacak. Kura çekiminin ardından pazaryeri haftada bir gün bölge halkının hizmetine açılacak.

Karabağ daha sonra Doğançay’da yapımı süren Spor Kompleksine geçti. Bayraklı’nın neredeyse her mahallesinde farklı bir projeyle hizmet sunduklarını söyleyen Başkan Karabağ, “Sporcular, hakemler ve seyircilerimizin bölgeye ulaşımından tesislerde geçirecekleri vakitlere kadar her şeyi düşünüyoruz. Tamamlanmasına az bir süre kaldı. Bayraklı Halkına ve sporcularımıza çok güzel bir tesis kazandırdığımızı düşünüyorum. Doğançay halkı da bu tesisten istedikleri kadar faydalanacaklar” diye konuştu.
İZSU yağmursuyu tahliye çalışmalarının yapıldığı 1639, 1615 sokak ve çevresindeki çalışmaları yerinde takip etmek için Çiçek Mahallesi’ne geçen Karabağ, su kanallarının çevre düzenlemesi ile asfalt çalışmalarını yapan Bayraklı Belediyesi Fen İşleri ekiplerini kontrol etti. Karabağ’ın bir sonraki rotası Postacılar Mahallesi’ndeki halı saha tesisleri oldu.

Zemini ve çevre düzenlemesi baştan aşağı yenilenen Postacılar halı saha tesisleri vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Çalışmalara sona gelinen bölgede Başkan son talimatlarını vererek Adalet Mahallesi’nde zemin çalışmaları biten spor salonuna geçti. Sondaj zemin işlemlerinin sona erdiği salon projesinde hafriyat çalışmalarına başlanacak. Bölgede bulunan vatandaşlarla da sohbet eden Karabağ, “Kısa süre sonra salon projemiz yükselmeye başlayacak. Hem sporcularımıza hem de halkımıza hizmet edecek. Mahallenin altyapı kilit parke çalışmaları bitti. Hayırlı olsun” dedi.



YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası