Ege Postası
Geri

Karabağlar Belediyesi standı yoğun ilgi gördü

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen "İzmir 6. Kadın Festivali" kapsamında Karabağlar Belediyesi de yerini aldı. Kültürpark Atlas Pavyonu'ndaki stantta aşçılık ve pastacılık kursu öğrencilerinin yaptığı birbirinden lezzetli yiyeceklerin yanı sıra Kavacık Köyü Kadın Kooperatifi üyelerinin yaptığı gözleme, ev baklavası ve reçelleri tam not aldı.
Karabağlar Belediyesi standı yoğun ilgi gördü
Haberler / Yerel Yönetimler
9 Mart 2015 Pazartesi 11:16
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ve eşi Fügen Selvitopu da standa gelerek kurs öğrencilerini ve Kavacık Köyü’nden gelen kadınları tek tek tebrik ettiler ve yapılan ürünlerin de tadına baktılar.  

Özgecan unutulmadı.
Vahşi bir cinayete kurban giden Özgecan Aslan da Karabağlar Belediye standında unutulmadı. Standın önünde “Soğuk Heykel Atölyesi”nin cansız heykel gösterisi vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü. Başkan Selvitopu ve eşi Fügen Hanım da cansız heykelin önünde fotoğraf çektirerek, vahşi cinayeti bir kere daha kınadılar.

Başkanlar Karabağlar standında
Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina ile Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce Karabağlar Belediyesi standında Başkan Muhittin Selvitopu ile bir araya geldiler. Stanttaki kadınların yaptığı birbirinden lezzetli ürünleri tadan başkanlar kadınları tebrik ettiler. Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu daha sonra başka stantları da ziyaret ederek kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutladı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası