Ege Postası
Geri

Karabağlar'da Görkem Yeltan ile çocukların dünyasına yolculuk

Yazar, yönetmen, oyuncu ve çocuk kitapları yazarı Görkem Yeltan, Karabağlar Kent Tasarım Atölyesi’nin(KETA) davetlisi olarak geldiği İzmir’de çocuklarla buluştu. Görkem Yeltan, Emrullah Efendi İlkokulu öğrencilerinin katıldığı etkinlikte kendine özgü uygulamasıyla çocukların hayal dünyasını zenginleştirmesine katkı koydu.
Karabağlar'da Görkem Yeltan ile çocukların dünyasına yolculuk
Haberler / Yerel Yönetimler
5 Ocak 2016 Salı 11:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Karabağlar Belediyesi eğitim salonunda düzenlenen etkinlikte Yeltan, çocuklarla karşılıklı konuşarak keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Çocuklara bir hikaye uydurmasını isteyen ve onun üzerinden bu hikayeyi tamamlayan Yeltan,  daha sonra çocuklardan hikayeye uygun başlık bulmalarını istedi.

Kitaplarını imzaladı
Daha önce Reşat Nuri Güntekin Edebiyat Günleri’nde çocuklarla buluşan Görkem Yeltan, ikinci kez Karabağlar’da okuyan çocuklarla buluştu. Çocuklara bol bol kitap okumasını tavsiye eden Yeltan, “Kendi sevdiğiniz kitapları araştırın, bulun ve okumaya başlayın” diye konuştu. Yeltan etkinlik sonunda çocuklara “Bez Ayakkabılılar” ve “Boyalı Hamsi ve Süs Balığı” isimli kitaplarını imzaladı.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası