Ege Postası
Geri

Karabağlar'da iş barışına plaketli teşekkür

Belediye-İş Sendikası 4 No’lu Şube Başkanı Şahin Kaya ve Yönetim Kurulu Üyeleri, çalışanların geçmişe dönük tüm haklarını ödeyen Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’na plaket vererek teşekkür etti. İşçilerin 2 milyon lira tutarındaki alacaklarının ödenmesinin işçileri çok mutlu ettiğini ve iş barışını çok daha güçlendirdiğine dikkat çeken Başkan Kaya, “Size başından beri güveniyorduk, güvenimizi boşa çıkarmadınız.” Dedi. Başkan Selvitopu da çalışma barışının önemine dikkat çekerek Karabağlar’ı daha da istikrarlı bir yapıya kavuşturacaklarının müjdesini verdi.
Karabağlar'da iş barışına plaketli teşekkür
Haberler / Yerel Yönetimler
12 Haziran 2015 Cuma 10:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Belediye İş Sendikası 4 No’lu Şube Başkanı Şahin Kaya ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu'nu makamında ziyaret etti. Çalışanların geçmişe dönük tüm haklarını ödeyen Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu'na teşekkür eden sendika yönetimi, geride kalan bir yıl içerisinde Başkan’ın belediyeyi toparladığını ve iş barışına ciddi katkı koyduğunu savundu. Süreci değerlendiren Başkan Şahin Kaya, “Size güvenimiz sonsuz. Başından beri zaten çok güveniyorduk, güvenimizi de boşa çıkarmadınız. 1 yılda belediyeyi toparladınız. Çalışan arkadaşlarımızın geçmişe dönük 2 milyon lira civarında alacakları vardı. Onlar ödendi. Örgüt olarak her zaman yanınızdayız.” diyerek Başkan Selvitopu'na teşekkür plaketi sundu.   

Çalışma barışı önemli 
Sendikacıların ziyaretinden dolayı onlara teşekkür eden Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu da çalışma barışının önemine değindi. Çalışma barışının üretimi arttıracağını vurgulayan Başkan Selvitopu , çalışanın, üretenin her zaman yanında olduğu mesajını verdi. Selvitopu, ““Çalışan arkadaşların sıkıntıları olduğu takdirde bu üretime de yansır. Biz bunların bilincinde olan insanlarız. Mümkün olduğunca bu konuda titiz davranmaya çalışıyoruz. Karabağlar'ı istikrarlı bir yapıya kavuşturacağız, bütün çabamız bu. Bizim de istediğimiz şey,  çalışan arkadaşlarımızın üretime katkı koyması. Belediye olarak beklentimiz bu yöndedir. Sonuna kadar da çalışanın yanındayım. Ancak emek hırsızlığına da karşıyım, bu konuda sonuna kadar mücadele etmeye kararlıyım.” dedi

Tüm-Bel-Sen de ziyaret etti
Öte yandan, Tüm-Bel-Sen 2 No’lu Şube Başkanı Faruk Vergili ve Şube Yönetimi Üyeleri de Başkan Selvitopu'nu ziyaret ederek Başkan’a çiçek sundu. Görevde yükselme sınavı, 4688 Sayılı yasa gibi belediyede çalışanların haklarına yönelik konuların konuşulduğu ziyarette, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden İzmir Büyükşehir ve Karabağlar Belediyesi Meclis Üyesi Latif Büyükdağ da unutulmadı. Sendika yönetimi, Büyükdağ için Başkan Selvitopu'na başsağlığı dileğinde bulundu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası