Ege Postası
Geri

Başkanı Tosun taburcu edildi

Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, bir süredir tedavi gördüğü Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nden taburcu oldu.
Başkanı Tosun taburcu edildi
Haberler / Yerel Yönetimler
11 Haziran 2015 Perşembe 15:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Tedavi gördüğü Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi doktorları tarafından bugün yapılan son kontrollerde herhangi bir sorununun kalmadığı belirlen Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun,  bugün saat 15.30 itibariyle taburcu edildi.
 
Kontroller Normal Çıktı
 
2015 Genel Seçimlerine sayılı saatler kala evinde geçirdiği rahatsızlık sonucu kaldırıldığı Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Gastroenteroloji Bölümü'nde tedavi gören Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, son kontrollerinin normal çıkmasının ardından doktorlarınca taburcu edildi.
 
1 Ay Rapor Verildi
 
Hastanede kaldığı sürede sevgilerini ve ilgilerine esirmeyen herkese teşekkür eden Başkan Tosun, 1 ay raporlu olduğunu ve bu süre boyunca evinde dinleneceğini belirterek istirahatinin ardından Dikili halkına daha iyi hizmet sunmak için çalışmalarına kaldığı yerden devam edeceğini ifade etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası