Ege Postası
Geri

Karabağlar’da kitap kurtlarına ödül

Karabağlar Belediyesi tarafından düzenlenen “Okuma Şenliği” etkinliği kapsamında Reşat Nuri Güntekin Çocuk Kitaplığı üyesi 3 bin 72 çocuk arasından en çok kitap okuyan 10 çocuk ödüllendirildi
Karabağlar’da kitap kurtlarına ödül
Haberler / Yerel Yönetimler
11 Haziran 2015 Perşembe 11:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Karabağlar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün çocukların kütüphanelere gitmelerine destek olmak ve onları kitap okumaya özendirmek için düzenlediği “Okuma Şenliği” etkinliği, çocuklar ve aileleri tarafından büyük ilgi gördü. Ali Akatlar İlkokulu 4. sınıf öğrencilerinin de katıldığı Okuma Şenliği’nde, çocuk kitaplığına kayıtlı 3 bin 72 çocuk arasından en çok kitap okuyan 10 çocuğa, 3 kitaptan oluşan çocuk kitabı seti ve teşekkür belgesi hediye edildi.



Yazar Sevgi Saygı’nın da konuk olarak katıldığı etkinlikte, yazarın ‘Babam Nereye Gitti'’, ‘Amcama Neler Oluyor'’ ve ‘Gizemli Günler’ adlı kitaplar ı dereceye giren çocuklara takdim edildi. 



Kitap okumanın etkili yönlerini anlattı

Çocuklarla sohbet ederek kitap okumanın güzel ve etkili yönlerinden söz eden Yazar Sevgi Saygı, Karabağlar’da böyle bir çocuk kütüphanesi olduğu için bölge çocuklarının çok şanslı olduğuna değindi ve çocukların sorduğu soruları da yanıtladı. Etkinliğin sonunda Yazar Saygı, “Şimugula” adlı kitabını etkinliğe katılan 100’ü aşkın çocuğa imzalayarak hediye etti.






 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası