Ege Postası
Geri

Halk Dansları Gecesi coşkuyla kutlandı

Menderes Belediyesi tarafından 7.’si düzenlenen Geleneksel Halk Dansları Gecesi renkli görüntülere sahne oldu.
Halk Dansları Gecesi coşkuyla kutlandı
Haberler / Yerel Yönetimler
11 Haziran 2015 Perşembe 10:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Menderes Belediyesi Eğitim Gençlik ve Spor Kulübü Halk Dansları Topluluğu tarafından 7. Geleneksel Halk Dansları Gecesi Raks-ı Anadolu adıyla düzenlendi. 9 Haziran Salı günü Menderes Kültür Merkezi Amfi Tiyatro, 10 Haziran Çarşamba günü Görece Rumeli Parkı’nda gerçekleşen etkinlikler  renkli görüntülere sahne oldu. Tüm yıl boyunca eğitim alan 350 kişilik grubun gösterisi herkesin beğenisini topladı. 7’den 70’e her yaştan ve her meslek grubundan dansçının bulunduğu 14 ekip, farklı yörelere ait 70’den fazla halk oyununu sergiledi.

Menderes benim ailem

Etkinliğin başında konuşan Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “ Halk Dansları Gecemizin yedincisini düzenliyoruz. Bu gecede bizimle olan herkese teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun inşallah. Menderes Belediyesi olarak ilçemiz için bu tür etkinlikleri gerçekleştirmeye devam edeceğiz sevgili kardeşlerim. Menderesimiz bizim için önemli. Siz, bize Menderes’i emanet ettiniz. Şuna inanmanızı istiyorum.  Ben çocuklarımı ne kadar düşünüyor, özen gösteriyorsam onların geleceği için ne kadar düşünceliysem ilçemize de çocuklarıma verdiğim değerin aynısını veriyorum. Ne bu ilçeyi, ne de bu ilçenin vatandaşlarını kendi ailemden hiçbir şekilde ayırmıyorum. Menderes benim ailem. Bu aile için tüm ekibimizle birlikte var gücümüzle çalışıyoruz. 24 saat hiç durmadan, dur durak bilmeden ben ve tüm ekibim Menderesimizi daha güzel noktalara taşımak için çalışmaya devam edeceğiz “ dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası