Ege Postası
Geri

Karabağlar’da kavga çıktı, seçim iptal edildi

İzmir’deki sandık mesaisinin en sıkıntılı ilçelerinden olan Karabağlar‘da, bu kez de kavga çıktı. Kavga nedeninin Vatan Mahallesi'nde ikamet etmeyen kişilerin ilçe başkanlığı tarafından üye listesine yazılması ve oy kullandırılmak istenmesi üzerine çıktığı ileri sürüldü. İki taraf arasında başlayan tartışmanın daha sonra kavgaya dönüştüğü öğrenilirken, seçim de iptal edildi.
Karabağlar’da kavga çıktı, seçim iptal edildi
Haberler / Yerel Politika
15 Temmuz 2023 Cumartesi 15:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

ÖZLEM KARA/ EGEPOSTASI- CHP’de seçim maratonu devam ediyor. 3 Temmuz’da başlayan mahalle delege seçimleri 30 Temmuz’da sona erecek. Mahalle delege seçimlerinin noktalanmasının ardından 5 Ağustos’ta ilçe kongreleri başlayacak.

Bugün CHP üyeleri için metropolde 6 mahalleye sandık kuruldu.

Mahalle delege seçimlerinin başladığı günden itibaren, İzmir’deki sandık mesaisinin en sıkıntılı ilçelerinden olan ve daha önce seçim iptalleriyle ve 'merdiven altı' seçimle gündeme Karabağlar'da bu kez büyük kavga çıktı.

Kavganın nedeninin, Vatan Mahallesi'nde ikamet etmeyen, üye listesinde ismi olmayanların ilçe tarafından listeye yazılmasından kaynaklı çıkan tartışmanın kavgaya dönüştüğü öğrenilirken seçim iptal edildi. Kavga çıkaran kişinin Onur Can Buğlak olduğu ve İZBETON şirketinde çalıştığı öğrenildi.

Öte yandan olay yerine güvenlik güçlerinin sevk edildiği öğrenildi.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası