Ege Postası
Geri

Delege seçimleri sürerken adaylığını ilan etti; Övünç Demir'den skandal mesaj

CHP Torbalı İlçe Başkanı Övünç Demir, delege seçimleri sürerken üyelere gönderdiği mesajla adaylığını ilan ederken, seçimlerin sonucunda örgütümüzün teveccühü ile Beyaz liste 305 delege, Mavi liste 2 delege kazanmıştır. Sizleri emeğe sahip çıkmaya, emeğin listesi olan Beyaz Liste ye destek olmaya davet ediyorum. Bu vesile ile İlçe Başkanlığına yeniden adayım." dedi
Delege seçimleri sürerken adaylığını ilan etti; Övünç Demir'den skandal mesaj
Haberler / Yerel Politika
13 Temmuz 2023 Perşembe 19:16
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- CHP'de 3 Temmuz'da başlayan delege seçimleri 30 Temmuz'da noktalanacak. Delege seçimlerinin ardından 5 Ağustos'ta da ilçe kongreleri başlayacak.

Öte yandan delege seçimleri sürerken, Torbalı İlçe Başkanı Övünç Demir üyelere mesaj atarak, kongrede adaylığını ilan etti.

Demir'in delege seçimleri noktalanmadan ve muhalefeti küçümseyerek attığı adaylık açıklaması parti çevrelerinde tepki çekti.

Demir'in mesajı şöyle;

"Kıymetli Ayrancılar mahalleli yol arkadaşım,

Delege seçimlerimizin başladığı günden bugüne kadar gerçekleştirmiş olduğumuz seçimlerin sonucunda örgütümüzün teveccühü ile Beyaz liste 305 delege, Mavi liste 2 delege kazanmıştır. Kazanan Cumhuriyet Halk Partimiz olmuştur!

Bu akşam da, Ayrancılar Mahallemizde delege seçimlerinde beyaz liste ile örgütümüzün kantarına çıkacağız.

Bu seçimde yıllardır verdiğimiz EMEK oylanacak. Sizleri emeğe sahip çıkmaya, emeğin listesi olan Beyaz Liste ye destek olmaya davet ediyorum. Bu vesile ile İlçe Başkanlığına yeniden adayım. Demokrasi şölenimizde sizleri oy kullanmaya bekliyoruz."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası