Ege Postası
Geri

Soyer'in 'Örnekköy' mesajına AK Parti’den jet yanıt: Yıkmak zorunda olduğunuz için yıkacaksınız!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer sosyal medya hesabından Örnekköy konutları ile ilgili bakanlıktan olumlu rapor sunulduğunu ancak tereddütleri ortadan kaldırmak için 300 m2 alan içindeki inşaatın yıkılıp tekrar yapılacağını açıklaması üzerine AK Parti’den jet yanıt geldi. İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Av. Özgür Hızal yaptığı paylaşımda ‘Kendi inisiyatifinizle değil, YIKMAK ZORUNDA OLDUĞUNUZ İÇİN yıkacaksınız. Soruşturma sürüyor, usulsüzlüklerinizin ortaya çıktığını bildiğinizden YIKACAKSINIZ.’açıklamasında bulundu.
Soyer'in  'Örnekköy' mesajına AK Parti’den jet yanıt: Yıkmak zorunda olduğunuz için yıkacaksınız!
Haberler / Yerel Politika
13 Temmuz 2023 Perşembe 10:36
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI-İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Karşıyaka-Örnekköy’de çalışmalarını organize ettiği ve inşaatı devam eden alanın bir bölümünde hatalı beton ve demir imalatı tespit edilmesi nedeniyle mühürlenen bina için İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer sosyal medya hesabından "Örnekköy Kentsel Dönüşüm Projemize Bakanlık tarafından olumlu rapor verildi.Rapor; belediyemizin titiz çalışmalarının en net kanıtıdır. Ancak akıllarda hiçbir tereddüt kalmaması ve yaratılan olumsuz algıyı tamamen ortadan kaldırmak için bir karar aldık. İnşaatını inisiyatifimizle durdurduğumuz 300 m2 alanı yıkıp yeniden yapacağız.’’ açıklamasında bulunmuştu.

Tunç Soyer’in bu açıklamasına İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Av. Özgür Hızal’dan jet yanıt geldi.

Hızal yaptığı paylaşımda ‘Kendi inisiyatifinizle değil, YIKMAK ZORUNDA OLDUĞUNUZ İÇİN yıkacaksınız. Soruşturma sürüyor, usulsüzlüklerinizin ortaya çıktığını bildiğinizden YIKACAKSINIZ’ sözleriyle tepkisini ortaya koydu.

Hızal'ın paylaşımı şu şekilde:

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası