Ege Postası
Geri

AK Partili Kaya’dan Soyer’e İnciraltı tepkisi: 'Ateş olsan, cürmün kadar yer yakarsın'

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in, İnciraltı planlarına yönelik dava açacaklarını söylemesi üzerine AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Kaya, "Ateş olsan, cürmün kadar yer yakarsın" dedi.
AK Partili Kaya’dan Soyer’e İnciraltı tepkisi: 'Ateş olsan, cürmün kadar yer yakarsın'
Haberler / Yerel Politika
11 Temmuz 2023 Salı 14:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, İzmir’in kanayan yaralarından olan Balçova arsa mağdurlularının sorunlarının çözümü için 14 Mayıs seçimleri öncesi yeni planlamayı yaparak kamuoyuna açıklamıştı. Bu gelişmenin ardından AK Parti cephesi ve CHP’li yerel yönetim arasında sık sık tartışma yaşanmıştı.  

Son olarak İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in, bakanlığın yaptığı plana karşı dava açacaklarını söylemesi tansiyonu bir kez daha yükseltti.

Dava açacaklarını söyleyen Soyer’e sosyal medya hesabından sert tepki gösteren AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, "CHP'li müteahhitler doymadı herhalde! "İnciraltı asla planlanamaz" safsatasıyla topladıkları yerler yetmedi mi! Atalarından kalan topraklarına sahip çıkan hemşehrilerimizin umutlarını kırıp, yandaşlarına yer toplatmak istiyorsun. Ateş olsan, cürmün kadar yer yakarsın!’’ dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası