Ege Postası
Geri

CHP’li Gaziemir meclis üyesi partisinden istifa etti

Hakkında disiplin soruşturması süren CHP Gaziemir Meclis üyesi İbrahim Özkara partisinden istifa etti.
CHP’li Gaziemir meclis üyesi partisinden istifa etti
Haberler / Yerel Politika
11 Temmuz 2023 Salı 12:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

ÖZLEM KARA/ EGEPOSTASI- Gaziemir Belediye Meclisi Mayıs ayı toplantısına, Bağımsız Meclis Üyesi Levent Çağlarsu ile CHP İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve Gaziemir Meclis Üyesi İbrahim Özkara arasında yaşanan 'rüşvet' tartışması damga vurmuştu.

Tartışma sırasında Çağlarsu'ya dönerek önceki dönem Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol dönemini kast ederek, “Sen Halil İbrahim Şenol zamanındaki rüşvetleri konuş’’ iddiasıyla gündeme gelen CHP İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve Gaziemir Meclis Üyesi İbrahim Özkara, hakkında disiplin soruşturması başlatılmış ve İl Yönetim Kurulu tarafından 'tedbirli kesin ihraç' istemiyle İl Disiplin Kurulu'na sevk edilmişti.  

Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) ve İl Disiplin Kurulu’na yaptığı itirazlar reddedilen İbrahim Özkara partisinden istifa etti.

İbrahim Özkara, istifa dilekçesinde "Hayatını Cumhuriyet Halk Partisi'ne adamış kırk yıllık partili bir yoldaşınızım. Bundan sonra partimin bir neferi olarak her daim çalışmaya devam edeceğim. Ancak partimin içinde bulunduğu kongre sürecinde yıpranmaması ve tartışılmaması adına parti üyeliğimi 10.07.2023 tarihinde sonlandırmış bulunmaktayım. Gereğini bilgilerinize arz ederim. Saygılarımla...’’ açıklamalarında bulundu.

 

 

 

 

 

 

 

Ali Rıza Koçer ve iki meclis üyesi disipline sevk edildi
 

 

 

Gaziemir Meclisi'nde rüşvet tartışması; AK Partili Atmaca savcıları göreve davet etti

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası