Ege Postası
Geri

Karikatür Müzesi’nde iki sergi bir arada

Konak Belediyesi Neşe ve Karikatür Müzesi, sezonu çifte sergi ile açtı. İzmirli Karikatürcüler Platformu (İZKAR) üyesi 30 karikatüristin 40 eserinden oluşan Barış Karikatürleri sergisi ile 10 yıl önce yaşama veda eden Karikatürist Necati Abacı anısına düzenlenen Çizgili Fotoğraf Sergisi aynı günaynı gün açıldı. Sergi açılışlarına karikatür sanatçıları ve Necati Abacı'nın öğrencileri katılırken, açılış öncesi 2004 yılında yaşamını yitiren Abacı için bir de anma töreni yapıldı.
Karikatür Müzesi’nde iki sergi bir arada
Haberler / Yerel Yönetimler
5 Ekim 2014 Pazar 12:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ölümünün 10'uncu yılında Akademisyen ve Karikatürist Necati Abacı'nın Dokuz Eylül veBeykent Üniversitesi'nden öğrencileri ve dostlarının katıldığı törende söz alanlar, Abacı'nınçizer kimliğinin ötesinde insan kimliğiyle öne çıkmış bir sanatçı olduğunu dile getirdi.
 
BARIŞI ÇİZGİLERLE ANLATTILAR
Necati Abacı anma tören ve Çizgili Fotoğraf Sergisi açılışının ardından bu kez müzenin üst katında yer alan galerideBarış Karikatürleri’nden oluşan sergi açıldı. İzmirli Karikatürcüler Platformu üyesi 30 çizerin, 40 karikatürle katıldığı sergide sanatçılar, dünya barışı özlemini bu kez çizgilerle ifade etti.
 
MÜZEYE GİRİŞ ÜCRETSİZ
Ziyaretlerin ücretsiz olduğu Neşe ve Karikatür Müzesi'nde açılışı aynı gün gerçekleşen Barış Karikatürleri ve Çizgili Fotoğraf sergileri 31 Ekim'e kadar ziyarete açık kalacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası