Ege Postası
Geri

Karşıyaka Adayı Ünsal’dan ‘ithal’ eleştirilerine yanıt: Ne kadar Karşıyakalı?

‘Karşıyaka’da yaşamışlığınız var mı’ sorusuna yanıt veren Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Behice Yıldız İşçimenler Ünsal, “En iyi bahsedeceğim konu. Karşıyakalı olmak ne demek? Benim Karşıyakalılık hikayem 1880 yılında babamın dedesi Karşıyaka’da doğmuş. Biz hala o apartmanda oturuyoruz. Orada doğdum, büyüdüm oradan bisiklete bindim. Karşıyaka’da evimizden gelin çıktım. Bu kadar Karşıyakalıyım” diye konuştu” dedi.
Karşıyaka Adayı Ünsal’dan ‘ithal’ eleştirilerine yanıt: Ne kadar Karşıyakalı?
Haberler / Yerel Politika
8 Şubat 2024 Perşembe 14:46
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

BERİVAN KAYA/EGEPOSTASI- 31 Mart yerel seçimlere sayılı günler kala siyasi partide adaylık mesaisi tamamlanmak üzere.

CHP geçtiğimiz 29 Ocak günü İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayını ve 30 ilçeyi açıkladı.

Karşıyaka Belediye Başkan Adaylığına ise Behice Yıldız İşçimenler Ünsal atandı. Atamanın ardından, ‘ithal’ aday tartışmaları sürerken, Ünsal, eleştirilere yanıt verdi.

İzmir Büyükşehir belediye Başkanı Cemil Tugay ve ilçe belediye başkan adayları bugün İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ni ziyaret etti.

‘KARŞIYAKA'DAKİ EVDEN GELİN ÇIKTIM’

Ziyaret sırasında Ünsal’a ‘ithal aday’ eleştirileri soruldu. ‘Karşıyaka’da yaşamışlığınız var mı’ sorusuna yanıt veren İşçimenler Ünsal, “En iyi bahsedeceğim konu. Karşıyakalı olmak ne demek? Benim Karşıyakalılık hikayem 1880 yılında babamın dedesi Karşıyaka’da doğmuş. Biz hala o apartmanda oturuyoruz. Bu şekilde bir Karşıyakalıyım ben. Dedem o zamanlar milli mücadelede Atatürk ile mücadele etmiş. Atatürk 9 Eylül’de İzmir’e geliyor. Atatürk Yunan Bayrağını serdiklerinde kaldırın diyor. İşte o akşam benim büyük dedemin evinin yanındaki evde yemek yiyor. Yediği pilavı benim büyük babaannem yapıyor. Ben bu kadar Karşıyakalıyım.  Karşıyaka Kulübün eski başkanı dedem. Babam kulübü eski başkanı ben de eski yönetim kurulu üyesiyim. Orada doğdum, büyüdüm oradan bisiklete bindim. Karşıyaka’da evimizden gelin çıktım. Bu kadar Karşıyakalıyım” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası