Ege Postası
Geri

Karşıyaka Atatürk Stadı için protokol yaptı

KARŞIYAKA yönetimi, bu sezon iç saha maçlarını Atatürk Stadı'nda oynamak için Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'yle (GSİM) anlaştı. 
Karşıyaka Atatürk Stadı için protokol yaptı
Haberler / Spor
6 Eylül 2016 Salı 15:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İZMİR - Yeşil kırmızılılar, stadın tahsisi için geçen sezondan kalan kira borçlarının ödenmesini şart koşan GSİM'yle protokol yaptı. Bu hafta Tuzlaspor'u Atatürk Stadı ağırlayacak olan Karşıyaka, kalan iç saha maçlarını da bu tesiste oynayacak. Cumartesi günü saat 16.30'da başlayacak Tuzla randevusu'nun bilet fiyatları yarın açıklanacak. Sezona Bugsaşspor galibiyetiyle başlayan Karşıyaka'da sosyal medyada örgütlenen taraftarlar, ilk iç saha maçında tribünü doldurmak için ilçedeki dükkanlara afişler asmaya başladılar.


Bu arada Karşıyaka Taraftarlar Derneği, stat sıkıntısına tepki olarak, iç saha karşılaşmalarının Bostanlı Hasan Türker Sahası'na alınması talebinde bulundu. Yapılan açıklama şöyle:

"Biz de daha insani koşullara sahip olan Yeni Bornova Stadı'nı kullanmak istiyoruz. Ancak 105 yıllık bir kulübün İzmir'de müsabaka yapacak stadyum bulamamasını geçtik, kulüp olarak bu konuda girişimde bulunacağımız merciler bize randevu bile vermiyor. Hal böyle olunca biz de maçlarımızı Bostanlı Hasan Türker Sahası'nda oynamak istiyoruz."

Zemini suni çim olan Bostanlı'daki sahanın tribünleri ve güvenlik önlemleri lig kriterlerine uygun bulunmuyor. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası