Ege Postası
Geri

Karşıyaka'da doğalgaz geldi yollar hala bozuk

İZMİR'in Karşıyaka İlçesi'nde Zübeyde Hanım Mahallesi'nde evlere doğalgaz verildi, ancak bu çalışmalar sırasında bozulan yollar üç aydır asfaltlanmayı bekliyor. Vatandaşlar, tozdan nefes alamadıklarını öne sürdü.
Karşıyaka'da doğalgaz geldi yollar hala bozuk
Haberler / İzmir
18 Ağustos 2016 Perşembe 09:39
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Zübeyde Hanım Mahallesi Muhtarı Rami Nalbantoğlu, bozuk yollarda yaşadıkları sıkıntıyla "Mahallemize doğalgaz bağlantıları yapıldı. Test çalışmaları tamamlandı. Evlerde doğalgaz kullanılıyor ve hiçbir sorun yok. Tek sorunumuz yolların bozuk olması. Kazılı halde bırakıp gittiler" sözleriyle dile getirdi. Özellikle 7400/10 sokak ve çevresindeki yolların çok bozuk olduğunu ve araçların alt takımlarının zarar gördüğünü belirten Muhtar Nalbantoğlu, "Vatandaşlar şikayetini gelip bana bildiriyor. Bu konuda İzmir Büyükşehir Belediyesi'ni ve doğalgaz firmasını aradım. Ancak henüz bir gelişme yok. İnsanlarımız mağdur. Tozdan nefes alamıyoruz. Yollar toz toprak içinde kaldı. Yaz gününde kapıyı pencereleri tozdan dolayı açamıyoruz. Yolların asfaltlanması ile ilgili kim sorumluysa görevini bir an önce yerine getirsin" dedi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası