Ege Postası
Geri

Karşıyaka'nın çocukları sünnet oldu

Karşıyaka Çocuk Yuvası'nın çocukları İzmir Üniversitesi Hastanesi'nde sünnet oldu. Hem çocukların yüzünü güldürmek hem de hastaların kendilerini farklı bir atmosferde hissetmesini sağlamak için Günübirlik Servisi rengarenk süslendi.
Karşıyaka'nın çocukları sünnet oldu
Haberler / İzmir
20 Eylül 2015 Pazar 10:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Hazırlanan servis alanında, her çocuk için yatak başlarına farklı şekillerde balonlar ve süslemeler yapıldı. Sünnet etkinliğinin hem dini açıdan hem de sağlık açısından önemli olduğunu vurgulayan İzmir Üniversitesi Hastanesi Genel Müdürü Veysi Kubba, "Erkekliğe ilk adımlarını atan yavrularımızın yaşamları boyunca sağlıklı, mutlu bir yaşam sürmelerini vatanına milletine hayırlı olmalarını temenni ediyorum" dedi. Operasyon sonrası Genel Müdür Veysi Kubba çocukları tek tek ziyaret edip hediyeler verdi. 



Karşıyaka Çocuk Yuvası Müdürü Adnan Güneş da, "Bizleri en iyi şartlarda ağırlayan hastane yönetimi başta olmak üzere, çocuklarımızın sünnetlerini gerçekleştiren Doç Dr. Erdal Türk ve ekibine çok teşekkür ediyorum" dedi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası