Ege Postası
Geri

Karşıyaka'nın yeni meydanında ilk etkinlik

Görkemli bir törenle açılan Mavişehir Meydanı, ilk gecesinde Karşıyaka’yı salladı. Açılışın ardından Karşıyaka Belediyesi ve Radyo Romantik Türk işbirliğiyle Meydan’da düzenlenen “Nostalji Partisi”nde binlerce Karşıyakalı doyasıya eğlendi.
Karşıyaka'nın yeni meydanında ilk etkinlik
Haberler / Yerel Yönetimler
29 Haziran 2013 Cumartesi 10:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Mavişehir sahilinde, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın tarafından açılışı yapılan 14 bin metrekarelik Meydan’da düzenlenen etkinliğe katılan Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, “Böyle güzel bir gecede birlikte olmak çok güzel. Bu güzel alanı hep beraber kullanacağız. Her tarafı rant alanı olarak görmek isteyenlere karşı da hep mücadele edeceğiz. Mavişehir Meydanı gerçekten İzmir’e yakışacak ” dedi. 

Radyo Romantik Türk DJ’lerinin müzikleri, çekilişler ve gösterilerle renklenen gecede binlerce Karşıyakalı, Belediye Başkanları Cevat Durak ile birlikte, 10. Yıl marşını da söyledi. Gecede yapılan çekilişlerde, Başkan Durak, talihlilere çeşitli hediyeler dağıttı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası