Ege Postası
Geri

Karşıyaka’da özlem sona erdi

-Karşıyaka Belediyesi Opera ve Tiyatro Sahnesi 2012-2013 sezonunun ilk konserinde sanatseverleri “Sonbahar Tınıları”yla buluşturdu.
Karşıyaka’da özlem sona erdi
Haberler / Yerel Yönetimler
10 Ekim 2012 Çarşamba 10:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 İZMİR -Karşıyaka Belediyesi Opera ve Tiyatro Sahnesi 2012-2013 sezonunun ilk konserinde sanatseverleri “Sonbahar Tınıları”yla buluşturdu. Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak ile Başkan Yardımcısı Hüseyin Çalışkan’ın da katıldığı açılış konserinde sahnede aryalarla sonbahar rüzgarları esti.

 İstanbul Devlet Opera ve balesi solistleri soprano Otilia Radelescu İpek ile tenor Hüseyin Likos Puccini, Verdi, Donizetti, Delibes, Massenet, Cilea, Lehar, Webber, Gershwin, Capua’nın eserlerinden oluşan seçkin repertuarları ile alkış aldı. Arya, düet ve şarkılarla Karşıyaka Belediyesi Opera ve Tiyatro Sahnesi’nin yeni sezon açılış konserinde büyülü bir geceye imza atan sanatçılara piyanoda İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nde ‘’Baş Korrepetitör’’olarak çalışmalarını sürdüren Ender Ormanlar eşlik etti.

 Açılış konseri öncesinde sanatçılarla kuliste bir araya gelerek, birer “Teşekkür Belgesi” veren Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, “Opera ve Tiyatro Sahnemiz ilk yılında rekor sayılabilecek bir izleyici kitlesine ulaştı. 75 gösteride 28 bin kişiyi ağırlayan bu salonda bu akşam yeni sezonun ilk konserini izleyeceğiz. Bu yıl da oldukça iddialı bir programla sanatseverlerin karşısına çıkıyoruz. Yıl boyu eşsiz konser ve oyunlar izleme fırsatı bulacağız. Karşıyaka Belediyesi olarak, sanatın her dalını kentin dört bir yanıyla buluşturabilmek gibi bir amaç için çalışıyoruz. Bu konuda önemli adımlar attık ve atmaya da devam ediyoruz.” dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası