Ege Postası
Geri

Kasımpaşa, günü çift antrenmanla tamamladı

Spor Toto Süper Lig'in iddialı ekiplerinden Kasımpaşa, Kemerburgaz tesislerinde sürdürdüğü yeni sezon hazırlıklarına sabah ve akşam antrenmanlarıyla devam etti.Teknik Direktör Shota Arveladze yönetiminde gerçekleştirilen günün antrenmanları...
Kasımpaşa, günü çift antrenmanla tamamladı
Haberler / Spor
18 Temmuz 2013 Perşembe 19:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Spor Toto Süper Lig'in iddialı ekiplerinden Kasımpaşa, Kemerburgaz tesislerinde sürdürdüğü yeni sezon hazırlıklarına sabah ve akşam antrenmanlarıyla devam etti.

Teknik Direktör Shota Arveladze yönetiminde gerçekleştirilen günün antrenmanları saat 09.30'da ve 18.00'de başladı. Sabah antrenmanı 1 saat, akşam antrenmanı ise 1 saat 20 dakika sürdü.

Sabah antrenmanı, oyuncuların koşu ve ısınma hareketleriyle başladı ve dayanıklılık çalışmalarıyla devam etti. Antrenman top kapma çalışmalarının ardından yapılan yan top çalışmalarıyla sona erdi.

Akşam antrenmanı, oyuncuların koşu ve ısınma hareketleriyle başladı ve pas çalışmalarıyla devam etti. Antrenman çift kale maç turnuvası ile sona erdi.

Kaleciler Andreas Isaksson, İlker Avcıbay, Ertaç Özbir ve Eray Seyyal ise kaleci antrenörü İbrahim Yılmaz ile takımdan ayrı yaptıkları çalışmalarla antrenmanları tamamladı.

Kasımpaşa, yeni sezon hazırlıklarına yarın saat 18.00'de yapacağı antrenmanla devam edecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası