Ege Postası
Geri

Kastamonulu öğrenciler Çanakkale'yi gezdi

Çanakkale şehitlerini anma törenleri kapsamında Kastamonu’dan İl Milli Eğitim Müdürlüğünün belirlediği 5 öğretmen ve 35 lise öğrencisi de Çanakkale’ye gitti.Gelibolu Yarımadası Tarihi Milli Parkı gezisine Orman ve Su İşleri Bakanlığı...
Kastamonulu öğrenciler Çanakkale'yi gezdi
Haberler / Genel
11 Haziran 2013 Salı 16:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Çanakkale şehitlerini anma törenleri kapsamında Kastamonu’dan İl Milli Eğitim Müdürlüğünün belirlediği 5 öğretmen ve 35 lise öğrencisi de Çanakkale’ye gitti.

Gelibolu Yarımadası Tarihi Milli Parkı gezisine Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü Kastamonu İl Şube Müdürlüğü koordinatörlüğünde Çanakkale'ye giden öğretmen ve öğrenciler Kocadere Çadırlı Kamp Alanı'nda konakladı. Ardından Gelibolu Yarımadası ile Milli Park içindeki anıt, müze ve savaş alanları, Namazgah Tabyaları, Mecidiye Tabyası, Şahindere Şehitliği, Şehitler Abidesi, Morta Koyu, Yahya Çavuş Şehitliği, Sargı Yeri Şehitliği, Çanakkale Destanı Tanıtım Merkezi, Anzak Koyu, 57.Alay Şehitliği, Conkbayırı, Kocadere Şehitliği Bigalı Atatürk Evi 10. Bölge Müdürlüğü gibi yerleri gezdiler.

Öğretmen ve öğrenciler, Orman ve Su İşleri Bakanlığı yetkililerine ve emeği geçen herkese teşekkür ederek bu tür gezilerin her yıl yapılmasını temenni ettiler.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası