Ege Postası
Geri

Kayseri'deki şüpheli araçta radyasyon ölçümü yapıldı

Kayseri-Malatya karayolunda durumundan şüphelenilerek çevrilen otomobil içindeki şüpheli cisim nedeniyle radyasyon ölçümü yapıldı. Yapılan ölçümlerde herhangi bir radyoaktif sızıntıya rastlanmadı. Kayseri Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü...
Kayseri'deki şüpheli araçta radyasyon ölçümü yapıldı
Haberler / Güncel
21 Eylül 2013 Cumartesi 16:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kayseri-Malatya karayolunda durumundan şüphelenilerek çevrilen otomobil içindeki şüpheli cisim nedeniyle radyasyon ölçümü yapıldı. Yapılan ölçümlerde herhangi bir radyoaktif sızıntıya rastlanmadı.

Kayseri Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yol kontrolünden çevrilen 33 plakalı otomobilin içindeki şüpheli cisim endişe oluşturdu. Emniyet birimlerinin ilk inceleme sonucunda roket başlığına benzeyen cismin içindeki sıvının ne olduğu tespit edilemedi. Bunun üzerine Kayseri İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü yetkilileri geldi. Yapılan incelemede cismin ve içindeki sıvının ne olduğu belirlenemedi.

Daha sonra durum Ankara İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğüne bildirildi. Sabaha doğru gelen uzman ekipler, araç içinde ve etrafından radyasyon ölçümü yaptı. Cihazlarla yapılan ölçümde herhangi bir sızıntıya rastlanmadı. Ancak cismin içindeki sıvı cinsiyle ilgili bir tespit yapılamadı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası