Ege Postası
Geri

Kaza zannedilen olay meğerse...

İZMİR Yenişehir'de 27 yaşındaki Volkan D. kardeşinin mahkemede ceza almasına neden olmakla suçladığı suçladığı Sercan Küreş ve arkadaşı Mert Dindar’a otomobille çarptı. Mert Dindar ölürken, Sercan Küreş yaralandı.
Kaza zannedilen olay meğerse...
Haberler / 3. Sayfa
23 Ağustos 2013 Cuma 14:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Bugün saat 06.30 sıralarında, İşçiler Caddesi ile Gaziler Caddesi kavşağında 22 yaşındaki Mert Dindar ile 28 yaşındaki Sercan Küreş’e otomobil çarptı. Sürücü otomobille olay yerinden kaçtı. Yaralılar için kaza yerine sağlık ekibi sevk edildi. İlk müdahalenin ardından Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan, çeşitli suçlardan poliste kaydı bulunan Mert Dindar yaşamını yitirdi. Tedavi altına alınan ve yine poliste suç kaydı bulunan Sercan Küreş ise doktorlara ve hastanede görevli polis memuruna haber vermeden hastaneden ayrıldı.

HUSUMETLİ ÇIKTILAR

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, Mert Dindar ve Sercan Küreş’e otomobille çarpan sürücünün Volkan D. olduğunu ve aracın da Mert Dindar’a ait olduğu belirledi. Gözaltına alınan Volkan D.’nin verdiği bilgiler ve polisin araştırmasıyla, olayın trafik kazası değil cinayet olduğu ortaya çıktı.

İddiaya göre Volkan D., sünnet töreninde sabaha kadar eğlendikten sonra kendisiyle aynı yerde bulunan Sercan Küreş ve arkadaşı Mert Dindar’ın yolunu kesti. Volkan D., kardeşinin mahkemeden ceza almasına neden olmakla suçladığı Küreş ve Dindar ile bindiği otomobillerinde bir süre tartıştı.

Otomobilden inerek tartışmayı sürdüren taraflardan Volkan D., bir hamleyle direksiyona geçti ve aracı onların üzerine sürdü. Volkan D. kaçmaya çalışan Sercan Küreş ve Mert Dindar’a otomobille çarpıp, olay yerinden kaçtı.

Emniyette 'cinayet', cinayete teşebbüs' ve 'gasp' suçlamasıyla sorguya alınan Volkan D., işlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilecek. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası