Ege Postası
Geri

Kekinden son salvo ve ‘z’raporu

CHP Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin’in kentteki son sözleri ‘şeref’ polemiği yaşadığı AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Menderes Türel’e cevap üzerine oldu.Keskin, “Ben siyasi hayatımda hiç seçim kaybetmedim. Kaybetsem de başka yerde şeref aramadım” dedi.
Kekinden son salvo ve ‘z’raporu
Haberler / Politika
25 Kasım 2012 Pazar 20:17
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ -CHP Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin ve Genel Sekreter Bihlun Tamaylıgil’in İzmir’deki üç günlük metropol teftişi sona erdi. Cuma sabahı Gaziemir ilçe ziyareti ile başlayan üç günlük mesai Karabağlar’da yapılan son ilçe toplantısı ile sona erdi. 

Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Keskin’in kentteki son sözleri ‘şeref’ polemiği yaşadığı AK
 PArti Genel Başkan Yardımcısı Menderes Türel’e oldu. İzmir’de Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olup olamayacağı ile ilgili AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Menderes Türel’in ‘aday gösterilmekten şeref duyarım’ açıklamasına Keskin’in ‘Şerefinizi kaybettiğiniz yerde arayın’ göndermesi ile başlayan polemik, Türel’in yanıtı ile sürmüştü. Türel, “Siyasiler seçim kaybettiklerinde şerefini kaybetmiş olsaydı; Adnan Keskin, her halde şerefsiz olurdu” çıkışını yaparken Keskin’den İzmir’i terk etmeden önce yeni bir yanıt geldi. Keskin, “O ne tarihi bilir ne de Türk siyasi hayatından haberi var. Ben siyasette hiçbir zaman seçim kaybetmedim. Seçim kaybettiğim bir yeri terk ederek başka bir yerlerde şeref aramaya kalkmadım. Sayın Türel’e ben şerefsiz demedim. Kendi seçim bölgende aday ol dedim.İzmir’e gelip yapay bir takım gerekçeler üretip kendisine şeref kazandırmaya çalışması doğru değil. Bunu anlatmaya çalıştım. Gitsin Antalya’da aday olsun. Benim mesajımın ne anlama geldiğini anlamamış herhalde…” dedi.
İZMİR'DE CHP  TOPLUM İÇİN CAZİBE MERKEZİ
Üç günlük İzmir programını ve örgütün durumunu da değerlendiren Keskin, “ Yoğun ancak güzel bir üç gün geçirdik. Örgütü çok iyi buldum. Tüm ilçelerde canlılık ve dirilik vardı. Bayraklı, Buca ve Karşıyaka’da partimize üye katılım törenleri gerçekleşti. Önümüzdeki günlerde bu katılımların daha büyüklerini yaşayacağız. İzmir’de Cumhuriyet Halk Partisi toplumumuz için cazibe merkezidir” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası