Ege Postası
Geri

Kemalpaşa’da Tartan atağı

Konak Belediye Başkanı ve CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Dr.Hakan Tartan CHP Ödemiş ilçe örgütünü ve Başkanı Ünsal Atmaca’yı ziyaret etti. Başkan Tartan’a yoğun ilginin gösterildiği ziyarette örgüt üyeleri ve Kemalpaşalı seçmenler, Tartan’ı büyükşehirde görmek istediklerini belirtti.
Kemalpaşa’da Tartan atağı
Haberler / Yerel Yönetimler
27 Kasım 2013 Çarşamba 10:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-Başkan Tartan’ın Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı yaptığı dönemde Kemalpaşa’ya pek çok yatırım getirdiğini hatırlatan CHP İlçe Başkanı Ünsal Atmaca, bunları takdirle karşıladıklarını belirtti. Başkan Tartan, 1999 yılında bakanlığı zamanında hastaneleri birleştiren projeyi ilk kez kendisinin hazırladığını hatırlatarak, “Bakanlığım dönemimde, Sosyal Güvenlik Reformu’nun hazırlanıp hayata geçirilmesini, SSK Hastaneleri`nin altyapısının güçlendirilmesini, sağlık sisteminin geniş halk kesimlerine hızlı ve etkin götürülmesini sağladım. O dönemde Kemalpaşa’nın da pek çok yolunun yapılmasını, hastanesinin yenilenmesini, arıtma borularının yapılmasını sağladım. O nedenle Kemalpaşa ile gönül bağımız güçlü” dedi.

Tartan’ı Kemalpaşa’da görmekten mutlu oldukları belirten CHP İlçe Başkanı Ünsal Atmaca, CHP ilçe örgütü ile belediye başkanları arasında kopukluklar olduğundan yakınarak bunların kaldırılması gerektiğini dile getirdi. Atmaca, “Seçilmesi için elimizden gelen desteği gösterdiğimiz belediye başkanları ile sonrasında aramızda kopukluklar yaşanıyor. Birbirimizi destekleyici çalışırsak daha da büyüyeceğimizi düşünüyorum” diyerek birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.
Başkan Tartan, İzmir Büyükşehir’e Belediye Başkan aday adayı olarak pek çok projesinin hazır olduğunu ancak tanıtmak için adaylık sürecini beklediğini belirterek sözlerine şöyle devam etti:

“Büyükşehir Belediye Başkanlığı için bana görev verilirse ilçelerle tam koordine olarak işleri yürütmek istiyorum. Muhtarlarımızın yanı sıra ilçe teşkilatına emek verenlerle ve Cumhuriyet’in değerlerine inanmış kişilerle çalışmak istiyorum ve bu konuda projelerim var. Ben ekonomik yerel yönetime inanıyorum ve bunu hayata geçirmeye çalışacağım. İstihdama yönelik yatırımları İzmir’e çekmeye çalışacağım. Kemalpaşa ile de güzel çalışmalar yapacağımıza ve bu partiye yüksek oy getireceğime inanıyorum. Devlet ve akademisyen kimliğime, deneyimlerime, azmime güveniyorum. O nedenle de mücadeleye devam. Her zaman koltuktan güç alan değil, koltuğa güç veren oldum.”

Başkan Tartan, kendi değerlerini ön plana çıkartarak siyaset yaptığını belirterek, kavgadan uzak durduğunu söyledi. Tartan, Türkiye’nin bakanlık, iki dönem milletvekilliği, gazetecilik ve belediye başkanlığı yapan tek büyükşehir belediyesi başkanıaday adayı olmasıyla da dikkat çekiyor.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası